Από EW Staff
13 Ιουνίου, 2021 @ 18:21

Με ένα χιουμοριστικό post στο Instagram ευχήθηκε στον καλό του φίλο, Chris Evans, ο ηθοποιός Chris Hemsworth.

«Χαρούμενα 40ά γενέθλια Chris Evans. Θα είσαι για πάντα ο νούμερο 1 στο βιβλίο μου», έγραψε ο Hemsworth κάτω από μία φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει με τον Chris… Pratt

Ο ηθοποιός βάσισε το αστείο του στην πρόσφατη γκάφα του πεθερού του Pratt, Arnold Schwarzenegger, ο οποίος σε ένα live event του Instagram «μπέρδεψε» τον σύζυγο της κόρης του, αποκαλώντας τον επίσης Chris Evans.

«Γεια σου Chris…Evans, ωχ όχι Evans, συγγνώμη το χάλασα, ενώ ακόμα δεν ξεκίνησε. Chris Pratt. Δεν είδα τα ονόματα στη σειρά, θα έπρεπε να ξέρω το όνομα σου, σίγουρα θα έπρεπε να το ξέρω. Αφού, είσαι ο αγαπημένος μου ‘γαμπρός’», είχε πει ο Schwarzeneger στον Pratt.

Oι θαυμαστές του Evans φυσικά δεν άφησαν ασχολίαστο το post, ενώ τα χιουμοριστικά σχόλια «έπεσαν βροχή», με μερικούς να «βάζουν κι άλλους Chris στο παιχνίδι». «Αυτός δεν είναι ο Chris Evans, είναι ο Chris Pine», έγραψε κάποιος.

Πολλοί celebrities έσπευσαν να ευχηθούν στον ηθοποιό για τα γενέθλιά του, ανάμεσα σε αυτούς και ο Mark Ruffalo, ο οποίος έκανε μία πιο «τυπική» δημοσίευση. «Σου στέλνω εικονικές αγκαλιές για τα γενέθλιά σου, αδερφέ!», έγραψε ο ηθοποιός κάτω από μία φωτογραφία του με τον Chris Evans.

Διαβάστε επίσης: