Το "Next of Kin" θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας.

Από EW Staff
21 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 17:45

Το reboot του franchise (found-footage) τρόμου της Paramount φτάνει νωρίτερα από το αναμενόμενο, με μια νέα ταινία, με τίτλο “Next of Kin”, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Paramount+ στις 29 Οκτωβρίου, ακριβώς λίγο πριν τη γιορτή του Halloween.

Μέσω της πλατφόρμας δημοσιεύτηκε ένα σύντομο teaser για την ταινία την Παρασκευή, δείχνοντας ότι αυτό είναι πράγματι το “απρόσμενο retooling” του franchise που το στούντιο υποσχέθηκε νωρίτερα τον Φεβρουάριο. Το teaser περιλαμβάνει παραδοσιακές εικόνες τρόμου, φαινομενικά τοποθετημένες σε μια κοινότητα Amish ή Mennonite, κάτι που μοιάζει με πύλη για την κόλαση ή κάτι τέτοιο, και μια πολύ σύντομη επιστροφή στο νυχτερινό στυλ της αυθεντικής σειράς ταινιών.

Στο “Next of Kin” πρωταγωνιστούν οι Roland Buck III (Chicago Med) και Emily Bader (Charmed), με τον William Eubank του “Underwater” να σκηνοθετεί και τον βετεράνο του franchise του “Paranormal Activity” Christopher Landon (επίσης γνωστός για τη σκηνοθεσία του στα “Happy Death Day” και “Happy Death Day 2U”) να γράφει το σενάριο. Ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης της πρωτότυπης ταινίας, Oren Peli, και ο παραγωγός Jason Blum, εκτελούν εδώ χρέη παραγωγών.

Το αυθεντικό “Paranormal Activity” κυκλοφόρησε το 2007, με πρωταγωνιστές την Katie Featherstone και τον Micah Sloat ως ένα ζευγάρι που στοιχειώνεται από μια υπερφυσική οντότητα στο σπίτι τους. Η ταινία, η οποία κόστισε περίπου 12.000 δολάρια και κέρδισε 107 εκατομμύρια μόνο στο εγχώριο box-office, εκτιμάται ότι είναι μία από τις πιο κερδοφόρες όλων των εποχών. Ακολούθησαν γρήγορα πέντε ακόμη ταινίες, με την πιο πρόσφατη, το “Paranormal Activity: The Ghost Dimension”, η οποία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2015.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: