Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Από EW Staff
15 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 16:00

Οι Madrugada, ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των εποχών στη χώρα τους, τη Νορβηγία, αλλά και απίστευτα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό, ετοίμασαν ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Nobody Loves You Like I Do“, το οποίο έχει κερδίσει ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Σίβερτ Χόιεμ του θρυλικού πλέον συγκροτήματος, δήλωσε σχετικά: 

«Αυτή η στιγμή είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη για εμάς. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια είναι η πρώτη μας δουλειά που κυκλοφορεί και είμαστε πολύ περήφανοι. Το 2022 μόλις κυκλοφορήσει το νέο μας άλμπουμ θα ξεκινήσουμε μία ευρωπαϊκή περιοδεία και να είστε σίγουροι πως δεν ξεχάσουμε κανέναν σας! Θα είναι μία μεγάλη περιοδεία…Η καινούργια μας μουσική, οι αναμνήσεις από το τουρ του 2019 που παραμένουν ζωντανές ακόμη στη μνήμη και η προοπτική να ξαναβρεθούμε μία μέρα πάνω στη σκηνή, να παίξουμε ζωντανά, ήταν αυτά που μας κράτησαν όλο τον καιρό της πανδημίας. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε όλους! Ο ήλιος ανατέλλει και πάλι στον ορίζοντα. Madrugada is Back!. Το προσωπικό μου κίνητρο για να συνεχίσω αυτό ήταν η απίστευτη υποδοχή που είχαμε στην περιοδεία το 2019, καθώς και η ανακάλυψη του πόσο πολύ σημαίνει αυτό το συγκρότημα για εμάς. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, και μετά από όλα αυτά που συνέβησαν, ήταν ακόμα ισχυρό και αληθινό, και η αγάπη που εισπράξαμε από εσάς, το κοινό μας, ήταν ένα μεγάλο μέρος αυτού του συναισθήματος…».

Ακολουθεί το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασαν. Το τραγούδι ηχογραφήθηκε ζωντανά στην εκπληκτική φύση της πατρίδας τους, του Vesterålen, στο βορειότερο σημείο της Νορβηγίας στο Αρχιπέλαγος της Nordland.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: