Η 24χρονη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο "Solar Power" και το συνόδευσε με ένα βίντεο.

Από EW Staff
11 Ιουνίου, 2021 @ 13:38

Η Lorde επιστρέφει δυναμικά στη μουσική σκηνή μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας με ένα φρέσκο, καλοκαιρινό βίντεο κλιπ. 

Η 24χρονη κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο “Solar Power” και το συνόδευσε με ένα βίντεο, το οποίο μέσα σε τρεις ημέρες κατάφερε να συγκεντρώσει 8,5 εκατ. προβολές στο YouTube. 

Στην ανακοίνωση για τη νέα της κυκλοφορία, η Lorde έγραψε: “Υπάρχει κάτι που θέλω να δείτε. Τα πόδια της είναι γυμνά καθ’ όλη την διάρκεια. Είναι σέξι, παιχνιδιάρα και ελεύθερη. Είναι ένα μοντέρνο κορίτσι σε ένα παλιομοδίτικο μπικίνι, σε επαφή με το παρελθόν και το παρόν της, που γιορτάζει με κάθε τρόπο το γεγονός ότι έρχεται το καλοκαίρι. Το δέρμα της λάμπει, οι εραστές της είναι πολλοί. Είμαι ερωτευμένη μαζί της και σύντομα θα είστε και εσείς. Πρόκειται για μία μεγάλη επιθυμία μου και μέσω αυτού σας συστήνω και το τρίτο άλμπουμ μου, το Solar Power”

Με θέα την παραλία, η Lorde χορεύει με τις φίλες της στην άμμο, φορώντας ένα κίτρινο καλοκαιρινό σύνολο και τραγουδά μία ωδή στο καλοκαίρι. Περιγράφει το κλιπ της ως μία μικρή αναπαράσταση του κόσμου της: “Δημιούργησα κάτι μέσα από εμένα. Την οικογένειά μου, τις φίλες μου, τις εξόδους μου, τα ξεσπάσματά μου”

Το νέο της τραγούδι αποτελεί παραγωγή του Jack Antonoff, ο οποίος έγραψε επίσης τους στίχους του και είναι το πρώτο κομμάτι του επερχόμενου ομότιτλου άλμπουμ της. 

Η ίδια πρόσθεσε για το νέο της εγχείρημα: “Γιορτάζω αυτή την καλοκαιρινή ενέργεια, που μας διακατέχει όλους και φλερτάρει μαζί μας αυτούς τους μήνες”. Στιγμές που η αγάπη σας μπερδεύεται με αμφιβολίες, να ψάχνετε για απαντήσεις στον φυσικό κόσμο. Εγώ με αυτόν έχω μάθει να αναπνέω και να συγχρονίζομαι”. 

Διαβάστε επίσης: