Το αγαπημένο MoMix Bar στον Κεραμεικό αλλάζει πρόσωπο και λειτουργεί ξανά.

Από EW Staff
14 Νοεμβρίου, 2021 @ 08:10

Άνοιξε ξανά το MoMix Bar Κεραμεικός επί της οδού Βουτάδων 36 στο Γκάζι, ύστερα από πλέον του ενός έτους ανασυγκρότησης και επανασχεδιασμού.

Τι αλλάζει;

Νέα διεύθυνση

Βουτάδων 36 τ.κ. 11854, Αθήνα, έναντι στάσης μετρό Κεραμεικός, έξοδος Τεχνόπολη / Γκάζι.

Λίγα μόλις μέτρα (300) από το χώρο όπου το MoMix πρωτοσυστήθηκε στο κοινό.

Ένας χώρος στην καρδιά της καλλιτεχνικής και εναλλακτικής έκφανσης της Αθήνας, εκεί πλέον συνεχίζει το ταξίδι του το MoMix.

Η νέα γειτονιά είναι όμορφη, έχει θέατρα, γίνονται συναυλίες, έχει πράσινο, είναι ανοιχτή σε νέες ιδέες, είναι ευρωπαϊκή, βρίσκεται στην ιστορική διαδρομή από το Καλλιμάρμαρο, την Ακρόπολη, το Θησείο έως την Τεχνόπολη.

All Day Bar

Από το πρωί, σύμφωνα πάντα με τον καινοτόμο χαρακτήρα, με καφέ, brunch, γλυκό, lunch & dinner, early & after office drinks και με τα αγαπημένα cocktails δημιουργείται ένα μοντέρνο All-Day-bar.

COVID-19 Protection

Ο σχεδιασμός του νέου MoMix πραγματοποιήθηκε λαμβάνοντας τις νέες συνθήκες και δεδομένα που διαμορφώθηκαν από την πανδημία του COVID-19.

Ο εσωτερικός χώρος αερίζεται επαρκώς και ο αέρας ανανεώνεται μέσω τόσο της ανοιγόμενης τζαμαρίας στην όψη του καταστήματος όσο και της ανοιγόμενης 20 τ.μ. ηλιοροφής.

Όλες οι επιφάνειες των Bar από την πλευρά των καταναλωτών είναι κατασκευασμένες από plexiglass με σκοπό την καταπολέμηση μικροβίων.

Εξωτερικοί χώροι είναι διαθέσιμοι τόσο στον ισόγειο χώρο (90 τ.μ.) όσο και στη ταράτσα (120 τ.μ.)

Ο εσωτερικός χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για έχοντες πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Στον εξωτερικό χώρος που λειτουργεί ως μεικτός τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις.

Roof Top

Μία ευρύχωρη ταράτσα παίρνει τη σκυτάλη από την αγαπημένη μας αυλή/Backyard. Πανοραμική θέα της πλατείας, θέα του Παρθενώνα, θέα του ισογείου μέσω της ηλιοροφής, design σε μοντέρνα γραμμή και φυτά που παραπέμπουν σε μία εξωτική όαση εντός του βιομηχανικού περιβάλλοντος.

Εσωτερικός Χώρος

Ο χώρος σχεδιάστηκε από το Studio Plan B, αξιοποιώντας το βιομηχανικό ύφος του κελύφους του κτηρίου και δίνοντας ένα χαρακτήρα clean & άνεσης. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη αυτοφωτιζόμενη κεντρική μπάρα η οποία δύναται να αναπτύσσεται στον εξωτερικό χώρο μέσω ειδικού μηχανισμού.

Αυτό όμως που κεντρίζει τα βλέμματα ακόμα και έξω από το χώρο είναι το φωτιστικό με τις λευκές ράβδους LED σε ακανόνιστη πλέξη που εκτείνωνται σε περισσότερο από 50 τ.μ. και δημιουργούν ένα απλωμένο σύννεφο σε εξέλιξη του πρώτου φωτιστικού με τις ανενεργές λάμπες φθορίου που κόσμησαν το πρώτο Bar στην οδό Κελεού το 2012.

Το δευτερεύον bar αποτελεί συνέχεια της κουζίνας και σκοπεύει να χρησιμοποιηθεί για Private Service και σημείο παραγωγής των νέων κωδικών γλυκού και φαγητού.

Εξωτερικός Χώρος

Ο αύλιος χώρος στην όψη συνδέει το bar με το περιβάλλον καθώς δίνεται η αίσθηση συνέχειας προς την πλατεία, κάτι που αυξάνει την απόλαυση και το συναίσθημα της συντροφιάς.

Ωράριο Λειτουργίας

Κυριακή έως Πέμπτη
10:00 – 02:30

Παρασκευή & Σάββατο
10:00 – 03.30

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα: www.momixbar.com

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: