Έχουμε teaser και ημερομηνία κυκλοφορίας!

Από EW Staff
15 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 14:06

Το Netflix ανακοίνωσε πως η δημοφιλής σειρά “Narcos: Mexico” οδεύει προς το τέλος της με την τρίτη σεζόν, ενώ την ίδια στιγμή δόθηκε στη δημοσιότητα το αντίστοιχο teaser.

Ο τελευταίος κύκλος 10 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 5 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την τρίτη από τις έξι σεζόν στο franchise του “Narcos”.

Η σεζόν αυτή θα τοποθετείται στη δεκαετία του ’90 “τότε που η παγκοσμιοποίηση της βιομηχανίας των ναρκωτικών είχε εκτοξευθεί”.

Η επίσημη σύνοψη του τελευταίου κύκλου είναι η ακόλουθη: “Καθώς τα πρόσφατα ανεξάρτητα καρτέλ αγωνίζονται να επιβιώσουν από τις πολιτικές αναταραχές και την κλιμάκωση της βίας, μια νέα γενιά Μεξικάνων βασιλιάδων κάνει την εμφάνισή της. Αλλά σε αυτόν τον πόλεμο, η αλήθεια είναι το πρώτο θύμα και κάθε σύλληψη, δολοφονία και πράξη απλώς ωθεί την πραγματική νίκη πιο μακριά”.

Δείτε το teaser trailer:

Στη σειρά κάνουν εμφάνιση οι ήδη γνωστοί από τις προηγούμενες σεζόν Scoot McNairy (Walt Breslin), José María Yázpik (Amado Carillo Fuentes), Alfonso Dosal (Benjamín Arellano Félix), Mayra Hermosillo (Enedina Arellano Felix), Matt Letscher (James Kuykendall), Manuel Masalva (Ramón Arellano Félix), Alejandro Edda (Joaquín “El Chapo” Guzmán) και Gorka Lasaosa (Héctor Palma).

Ανάμεσα στις νέες προσθήκες και στους guest star, συναντούμε τους Luis Gerardo Méndez στον ρόλο του Victor Tapia, Alberto Guerra ως Ismael “El Mayo” Zambada και Benito Antonio Martínez Ocasio “Bad Bunny,” ο οποίος κάνει μια σύντομη εμφάνιση ως Arturo “Kitty” Paez, ένα μέλος της συμμορίας του Ramon Arellano Felix “Narco Juniors”. 

Επίσης, τη σκηνοθεσία του τρίτου κύκλου αναλαμβάνουν μεταξύ άλλων οι Wagner Moura, Andrés Baiz, Alejandra Márquez Abella, Luis Ortega και Amat Escalante. Την παραγωγή έκανε η Gaumont Television για το Netflix, ενώ οι Eric Newman, José Padilha, Doug Miro, Sidonie Dumas, Christophe Riandee, Nicolas Atlan, Andrés Baiz, και Carlo Bernard έκαναν την εκτέλεση της παραγωγής.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: