Ο Oswald "Penguin" Cobblepot σύντομα αποκτά τη δική του σειρά.

Από EW Staff
16 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 10:05

Το Deadline ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σαφές εάν ο Colin Farrell, ο οποίος παίζει τον Penguin στο “The Batman”, θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του για την επερχόμενη παραγωγή, o ενθουσιασμός όμως της νέας σειράς που ετοιμάζεται για τον χαρακτήρα, είναι ήδη μεγάλος!

Η τηλεοπτική σειρά θα επικεντρωθεί στο παρελθόν του Oswald Cobblepot και θα δείξει την άνοδο του στην εξουσία στον σκοτεινό υπόκοσμο της Gotham και όχι αυτόν ως τον καθιερωμένο βασιλιά. Ο χαρακτήρας έχει ήδη μια πλούσια ιστορία ζωντανών εμφανίσεων, καθώς ο Danny DeVito έπαιξε τον Penguin στο Batman Returns” του Tim Burton και ο Robin Lord Taylor τον υποδύεται στο “Gotham”.

Το καινούριο αυτό project του HBO Max φημολογείται ότι βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης, ενώ οι Dylan Clark και Matt Reeves του “The Batman” θα αναλάβουν την εκτέλεση παραγωγής.

Αυτό δεν είναι το πρώτο spin-off του “The Batman” που βρίσκεται σε εξέλιξη. Υπάρχει επίσης μια σειρά που εστιάζει σε έναν διεφθαρμένο αστυνομικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Gotham, που θα χρησιμεύσει ως prequel της ταινίας που ο Joe Barton θα έχει καθήκοντα ως showrunner.

Τα γεγονότα της σειράς θα διαδραματίζονται την πρώτη χρονιά του Batman, ενώ η ταινία στο δεύτερο έτος.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από το HBO Max σύντομα.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: