Ο χαρακτήρας πρόκειται να συμμετέχει στα επόμενα επεισόδια του Grey's Anatomy μέχρι το mid season φινάλε

Από EW Staff
01 Νοεμβρίου, 2021 @ 12:45

Και εκεί που νομίζαμε πως δεν θα μπορούσαμε να αγαπήσουμε περισσότερο το Grey’s Anatomy, οι συντελεστές του, εισήγαγαν στη σειρά τον πρώτο non binary χαρακτήρα γιατρού, τον οποίο υποδύεται @ επίσης non binary ηθοποιός E.R Fightmaster. Κι όπως ήταν φυσικό, οι fans της πολυετούς σειράς, «έριξαν» το twitter. 

Στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του τηλεοπτικού ιατρικού δράματος, είδαμε τον χαρακτήρα του δρ.Kai Bartley να ερμηνεύεται από non binary ηθοποιό, ωστόσο το ABC ανακοίνωσε επίσημα ότι προχώρησε στην ένταξη τ@ E.R Fightmaster, στο μόνιμο cast, σηματοδοτώντας έτσι μια εποχή όπου καταρρίπτονται οι διακρίσεις και όχι απλά υπάρχουν non binary ρόλοι, αλλά τους υποδύονται αποκλειστικά non binary ηθοποιοί. 

Η σειρά, πρόκειται να κάνει ένα μικρό διάλειμμα τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την νέα προσθήκη, στο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Νοεμβρίου και σε μερικά ακόμη επεισόδια μέχρι το φινάλε της mid-season τον Δεκέμβριο. 

Το ABC, έδωσε στο ευρύ κοινό μια γεύση από τον ρόλο, περιγράφοντας τον ως αφοσιωμένο στην τέχνη του και εξαιρετικά ταλαντούχο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο χαρακτήρας, θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Amelia Shepherd, χάρη στην κοινή τους αγάπη για την ιατρική και τον ανθρώπινο εγκέφαλο. 

Μένει να δούμε τη συνέχεια στις οθόνες μας. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: