Στη σκηνοθεσία θα επιστρέψει και ο Ric Roman Waugh, ενώ η παραγωγή της νέας ταινίας θα ξεκινήσει το 2022.

Από EW Staff
07 Ιουλίου, 2021 @ 14:43

Η STX Entertainment ανακοίνωσε ότι η περιπέτεια Greenland αποκτά συνέχεια με τη νέα ταινία να φέρει τον τίτλο “Greenland: Migration“.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι ηθοποιοί Gerard Butler (Has Fallen franchise, Den of Thieves) και Morena Baccarin (Deadpool, Homeland), θα επιστρέψουν στους ρόλους των John και Allison Garrity.

Στη σκηνοθεσία θα επιστρέψει και ο Ric Roman Waugh (Shot Caller, Angel Has Fallen), ο οποίος θα συνεχίσει τη μακροχρόνια συνεργασία του με τον Butler, μετά την επιτυχία της πρώτης ταινίας αλλά και του επιτυχημένου franchise “Has Fallen”.

Greenland

Στην υπόθεση της πρώτης ταινίας, ένα τεράστιο αντικείμενο από το διάστημα απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο σε λιγότερο από 48 ώρες. Ο John Garrity (Butler) και η σύζυγός του Αllison (Baccarin) βρίσκονται σε διάσταση, αλλά αυτή τη φορά θα πρέπει να αφήσουν πίσω τις διαφορές τους και να ενωθούν προκειμένου να κρατήσουν ασφαλή τον γιο τους.

Το sequel θα ξεκινήσει την παραγωγή το 2022 και θα συνεχίσει την ιστορία της οικογένειας Garrity καθώς φεύγουν από την ασφάλεια του καταυλισμού της Γροιλανδίας και ξεκινούν ένα επικίνδυνο ταξίδι για να βρουν ένα νέο σπίτι.

Aκολουθεί το trailer της πρώτης ταινίας:

Διαβάστε επίσης: