Ο προπονητής της Halle Berry στο Bruised αναλύει το πρόγραμμα των προπονήσεων.

Από EW Staff
26 Νοεμβρίου, 2021 @ 18:15
BRUISED (2021) Halle Berry and Valentina Shevchenko. Cr: John Baer/NETFLIX

Η Halle Berry στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα στο Bruised που ανέβηκε μόλις στο Netflix χρειάστηκε να ακολουθήσει ένα πολύ σκληρό προπονητικό πρόγραμμα για να υποδυθεί την πυγμάχο ΜΜΑ (μεικτές πολεμικές τέχνες) για την ταινία.

Ο 55χρονος προπονητής Peter Lee Thomas, αναλύει το πρόγραμμα της βραβευμένης με Όσκαρ Halle Berry.

Πρωινή Ρουτίνα

Η μέρα της Halle Berry ξεκινούσε στις 7:45 π.μ. με δίωρη προπόνηση και αμέσως μετά με πρόγραμμα κινήσεων και χορογραφία αγώνα. Ορισμένες φορές την εξωθούσε στα άκρα μέχρι που η Halle Berry εκλιπαρούσε για έλεος. To πρόγραμμα ήταν εμπνευσμένο από την εκπαίδευση των βατραχανθρώπων, των SEAL, και περιλάμβανε 500 squat, pull-ups, and άρσεις γονάτων ενώ έκλεινε με 2 χιλιόμετρα τρέξιμο. «Το κάνω γιατί ξέρω ότι όταν θα βρισκόταν στο πλατό με έναν επαγγελματία πυγμάχο, έπρεπε να είναι το ίδιο καλά γυμνασμένη».

Καύσιμο
Η Halle Berry είχε ήδη ξεκινήσει δίαιτα paleo, διατροφή που ενδείκνυται για τους αθλητές του ΜΜΑ. O Thomas της ζήτησε να μελετήσει πυγμάχους όπως η Cecilia Brækhus και η Claressa Shields για να ταυτιστεί με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε. «Θα δείτε πώς αλληλεπιδρούν η φυσική και η συναισθηματική νοημοσύνη», λέει.

Εργασιακοί κινδύνοι
Η Halle Berry συνέχισε να αγωνίζεται παρότι ράγισε δύο πλευρά στη διάρκεια των γυρισμάτων κι έτσι ο Thomas τροποποίησε τις προπονήσεις για να μειώσει την καταπόνηση στις τραυματισμένες περιοχές. Αλλά η Berry δεν ήταν η μόνη που υπέφερε για την τέχνη της: «Ο τίτλος είναι Bruised -(Μώλωπες)», λέει, «έτσι η συμπρωταγωνίστρια Valentina δεν γλύτωσε ούτε τις μελανιές ούτε τις γρατζουνιές.

Δείτε το τρέιλερ του Bruised εδώ:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: