Το Ο Night Divine είναι ένα όμορφο ταινιάκι 43 λεπτών γεμάτο υπέροχα ρούχα

Από EW Staff
17 Δεκεμβρίου, 2021 @ 21:26
zara

Το Ο Night Divine είναι ένα όμορφο ταινιάκι 43 λεπτών που σκηνοθέτησε ο Luca Guadagnino (Call my by your name) για λογαριασμό της Zara (όλοι οι σταρ είναι ντυμένοι με ρούχα της).

Στην χριστουγεννιάτικη ταινία, πρωταγωνιστεί ο John C. Reilly ως ο Άγιος Βασίλης (ή μάλλον Πατέρας Kristof), o οποίος βρίσκεται σε κάποιο θέρετρο για σκι, στις βουνοκορφές του St. Moritz στην Ελβετία και εκεί συναντά έναν πλανόδιο μουσικό (Alex Wolff) που ψάχνει για κάποιο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, στο φινάλε ο Alex Wolff επιδεικνύει και τις φωνητικές του ικανότητες, αφού τραγουδά ένα υπέροχο κομμάτι, το οποίο έχει γράψει ο Alberto Iglesias, εδώ και χρόνια συνεργάτης του Pedro Almodovar.

Τους Reilly και Wolff συνοδεύουν το μοντέλο και σκηνοθέτης Hailey Gates (Uncut Gems, Twin Peaks), καθώς και οι πρωτοεμφανιζόμενοι Samia Benazzouz, Chloe Park, Valerio Santucci, Francesca Figus, Tania Hanyoung Park και Shi Yang Shi.

Πέρα από αυτή τη χριστουγεννιάτικη ταινία για τα Zara, ο Luca Guadagnino ετοιμάζει και την επόμενή του ταινία με πρωταγωνιστές τον Timothée Chalamet και την Chloe Sevigny και θέμα τον κανιβαλισμό, το Bones & All.

Δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: