Από George Satsidis
14 Μαρτίου, 2023 @ 11:53
OSCARS 9 1 Florence Pugh & Austin Butler

kidman

Ke Huy Quan & Nicole Kidman: Selfie Time!

Photo credit: A.M.P.A.S

Ο οικοδεσπότης της λαμπερής βραδιάς ο γνωστός παρουσιαστής Jimmy Kimmel, έδωσε από την έναρξη του σόου έναν ιδιαίτερο τόνο ευθυμίας και χαλαρότητας στην βραδιά. Δίνοντας μια διαφορετική θεωρία περί της αλλαγής του κόκκινου χαλιού σε απόχρωση champagne, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με ρωτούν αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα φέτος. Ελπίζω πραγματικά πως δεν θα υπάρξει. Αλλά αν υπάρξει, πιστεύω ότι η απόφαση να της αλλαγής σε σαμπανιζέ χαλί αντί για κόκκινο, δείχνει την αυτοπεποίθηση που έχουμε στο το ότι δε θα χυθεί ούτε σταγόνα αίμα!».

Μέσα στην αίθουσα πάντως μετά από δύο χρόνια πανδημίας -όπου όλοι υπήρξαν πολύ επιφυλακτικοί- πλέον τα πηγαδάκια στα διαλείματα σχηματίζονταν ασταμάτητα ενώ οι καλλιτέχνες αγκαλιάζονταν και έδιναν φιλιά χωρίς δεύτερη σκέψη. Μοναδική σταρ που φορούσε μάσκα ήταν η Τζέσικα Τσάστειν επειδή πρόκειται να συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Μπρόντγουει οι οποίες είναι ιδιαίτερα απαιτητικές.

Ο Τομ Κρουζ λέγεται ότι δεν εμφανίστηκε για να μην έρθει σε επαφή με την πρώην σύζυγό του Νικολ Κίντμαν η οποία καθόταν στην πρώτη σειρά με τον τωρινό της σύζυγο Κιθ Ερμπαν.

Το κρασί έρεε άφθονο όπως και τα εδέσματα ώστε οι αστέρες να απολαμβάνουν με τον πιο ευχάριστο τρόπο την ομολογουμένως μεγάλη απονομή των Όσκαρ, η οποία κράτησε σχεδόν τρισήμισι ώρες. Πάντως με τις βραβεύσεις της Τζέιμι Λι Κέρτις αλλά και της Μισέλ Γιο οι οποίες είναι 64 και 60 ετών αντίστοιχα, η Ακαδημία απέδειξε ότι δεν υπάρχει ηλικιακό όριο στην επιβράβευση μίας δυνατής ερμηνεία. Άλλωστε με τις αλλαγές των τελευταίων ετών στην σύνθεση της Ακαδημίας, περισσότερο από ποτέ πλέον η επιβράβευση με ένα χρυσό αγαλματήδιο έρχεται ανεξάρτητα από χρώμα, εθνικότητα, φύλο και ηλικία.

oscars14 1

oscars15

O Brian Tyree Henry υποψήφιος για το Causeway σε Β’ αντρικό ρόλο, η Ana De Armas υποψήφια Α’ γυναικείου ως Μέριλιν, η Salma Hayek και ο Pedro Pascal του The Last Of US.

Oscars 7

Η Jamie Lee Curtis δέχεται τα συγχαρητήρια της Cate Blanchett για την βραβεύση με Όσκαρ Β’ Γυναικείου ρόλου.

Oscars 8

Ο Michael B. Jordan απολαμβάνει ένα ποτήρι κρασί σε ένα διαφημιστικό break!

OSCARS17

H Salma Hayek και o Austin Butler σε τετ α τετ!

OSCARS 9

Η ταλαντούχα Florence Pugh και ο Austin Butler σε μια αγκαλιά που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά…

OSCARS 10
oscar 3

Η Michelle Yeoh λίγο πριν κερδίσει με τον σύντροφό της Jean Todt

Oscars 1

Ο Austin Butler συμμετείχε στα περισσότερα πηγαδάκια

95 DT 0050

Η Michelle Yeoh και η Malala Yousafzai συναντιούνται στην αίθουσα του Dolby Theatre.

NIKOL

O Keith Urban και η Nicole Kidman

MICHAEL B jordan

Η Ana de Armas και ο Michael B. Jordan

Spielberg

Η Cate Blanchett και ο Steven Spielberg

NIKOL ANA DE

Keith Urban, Nicole Kidman και Jamie Lee Curtis τα λένε υπέροχα σε ένα διαφημιστικό διάλλειμα!

spielberg 2

Ο Steven Spielberg και η κωφή ηθοποιός Marlee Matlin

Διαβάστε επίσης: