Από EW Staff
28 Νοεμβρίου, 2022 @ 00:13
IMG 0458

Η νέα σειρά του Showtime απεικονίζει την χαοτική, άγρια ​​ζωή του να είσαι ένας σούπερ σταρ στις ΗΠΑ εστιάζοντας στην ταραχώδη, ερωτική σχέση των δύο συμβόλων της country μουσικής, του George Jones και της Tammy Wynette.

IMG 0998

Φανερά συγκινημένη η ηθοποιός Jessica Chastain δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της Michael Shannon.
IMG 1021 3 1

O Editor-In-Chief EW με τον David Caspi, ανταποκριτή του Hollywood Reporter, μέλος των Golden Globes.
movie 2

Η εκπληκτική αίθουσα της προβολής στα στα Goya Studios στην καρδιά του Hollywood.

Καθώς η καριέρα του George και της Tammy εκτοξεύεται στα ύψη και ερωτεύονται παράφορα πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν τον αρνητισμό της δημοσιότητας και την εξάρτηση από τις απαγορευμένες ουσίες. Η Chastain εντυπωσιάζει – από το τρέιλερ- κιόλας τραγουδώντας τη μεγαλύτερη επιτυχία της Wynette, “Stand By Your Man”. Μία νούμερο ένα επιτυχία στα charts του Billboard, η οποία έγινε το τραγούδι που χαρακτήρισε ολόκληρη την καριέρα της και την έκανε μία από τις μεγαλύτερες country σταρ της χώρας.

IMG 0457 2

Σκηνή από την σειρά του Showtime, George & Tammy!

H ιστορία του George και της Τammy βασίζεται στα απομνημονεύματα The Three of Us : Μεγαλώνοντας με την Tammy και τον George που έγραψε η κόρη τους Georgette Jones. Γεννημένη το 1970, η Georgette είναι το πρώτο και μοναδικό παιδί του ζευγαριού και έγινε μάρτυρας της αρχής της αγάπης και της φήμης των γονιών της μέχρι που τα είδε όλα να καταρρέουν.

Στο βιβλίο, η Georgette εξιστορεί πώς ήταν να μεγαλώνεις στη σκιά του μεγαλύτερου ζευγαριού της country μουσικής, τον εθισμό της μητέρας της στα αντικαταθλιπτικά χάπια που την οδήγησαν στο θάνατό της και τον αλκοολισμό του πατέρα της που συνέβαλε στην αποξένωσή τους. Η σειρά εκμεταλλεύεται όλες τις ιστορικές στιγμές του μυθιστορήματος και διασχίζει αρκετές δεκαετίες αποδίδοντας δικαιοσύνη στην ιστορία του George και της Τammy, των οποίων το ατόφιο ταλέντο τους οδήγησε από τα ψηλά στα χαμηλά.

IMG 0456

Διαβάστε επίσης: