Από EW Staff
15 Μαρτίου, 2023 @ 10:08
9cgjwm5j6bwgbn3r8655pbmr

Το 31ο ετήσιο Oscar after πάρτι του ιδρύματος Elton John για το AIDS που διοργανώθηκε από τους Sir Elton John και David Furnish με ειδικούς καλεσμένους τους Eric McCormack και Michaela Jaé Rodriguez συγκέντρωσε πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια για την παγκόσμια προσπάθεια για τον τερματισμό του AIDS με συνεισφορά από γενναιόδωρους δωρητές, χορηγούς και υποστηρικτές του Ιδρύματος. Το γεμάτο αστέρια φιλανθρωπικό γεγονός πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο West Hollywood Park στο Pacific Design Center του Λος Άντζελες και περιλάμβανε μια εντυπωσιακή παράσταση από την εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ηθοποιό Rina Sawayama.

bfrcwnf4g49pr6w457ph9sfz

Lucien Lavinscount (Emily In Paris), Jeremy O Harris, Soo Joo Park & Evan Mock

Ανάμεσα στο πλήθος των υποστηρικτών, το Ίδρυμα καλωσόρισε την Donatella Versace, τ την Emma Watson, τη Wiz Khalifa, την Heidi Klum, την Hilary Duff, την Brooke Shields, τον Lucien Laviscount, τ την Kesha, τον Rege Jean-Page, τον Tyga και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους.

mn85qpxfbwb82ksr6397t54z

Εlton John & David Furnish

Ένας αποκλειστικός σκελετός γυαλιού ηλίου «Spotlight» από τη συλλογή Elton John Eyewear δόθηκε δώρο στους καλεσμένους του φιλανθρωπικού δείπνου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια ηλεκτρισμένη από πάθος παράσταση της Rina Sawayama, η οποία ερμήνευσε τα «Minor Feelings», «Hold The Girl» και «This Hell». Οι καλεσμένοι απόλαυσαν επίσης ένα συναρπαστικό ντουέτο μεταξύ της Sawayama και του ίδιου του Elton John.

2z9nbg68c578mms3rhbknbtf

Hillary Duff

Το πάρτι προβολής των βραβείων Όσκαρ 2023 σηματοδοτεί την 31η επέτειο του Ιδρύματος Elton John AIDS. Από την ίδρυση του πάρτι το 1992, η εκδήλωση έχει υποστηρίξει τις προσπάθειες του Ιδρύματος Elton John να συγκεντρώσει εκατομμύρια για το σωτήριο έργο τους στην προώθηση της παγκόσμιας δικαιοσύνης για την υγεία για ευάλωτες ομάδες.

b6n9bwpsvsv663v7wn9rmw3

Emma Watson

«Είμαι χαρούμενος που ξαναβρέθηκα με όλους τους φίλους μου απόψε μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και ακόμα καλύτερα, για το ότι συγκέντρωσα πάνω από 9 εκατομμύρια δολάρια για την καταπολέμηση του AIDS», λέει ο Sir Elton John, ιδρυτής του Elton John AIDS Foundation.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο HIV εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα σε όλο τον κόσμο και πρέπει να προστατεύσουμε όσους είναι πιο ευάλωτοι σε αυτήν την ασθένεια με τεστ και συμπονετική φροντίδα. Πρέπει να καταπολεμήσουμε το στίγμα και τις διακρίσεις και να παρέχουμε ίση πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη για να τερματιστεί επιτέλους η επιδημία αυτή για όλους, παντού».

hnrm4v4qnh78kxkbkxn3wcmb

Brooke Shiels & David Furnish

35swpfx69x2x8vhnm9485tv

Elton John, Rina Sawayama, David Furnish

mn85qpxfbwb82ksr6397t54z 1

Elton John & David Furnish

9cgjwm5j6bwgbn3r8655pbmr 1

Donatella Versace & Elton John

Διαβάστε επίσης: