Η 72η διοργάνωση έχει οριστεί για το διάστημα 10 με 20 Φεβρουαρίου.

Από EW Staff
08 Οκτωβρίου, 2021 @ 18:15

Η Berlinale αποκαλύπτει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ για το 2022, το οποίο θα γίνει κανονικά με την παρουσία του κόσμου, έπειτα από την ψηφιακή διεξαγωγή του φέτος.

Εκπρόσωποι του Φεστιβάλ, είπαν σε δήλωση τους χτες, πως η επόμενη διοργάνωση θα γίνει με κανονική προσέλευση του κοινού.

Το 2020, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ήταν ένα από τα τελευταία μεγάλα φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε κανονικά, λίγο πριν το ξέσπασμα της πανδημίας σε όλο τον κόσμο. Φέτος το Φεβρουάριο, έγινε αποκλειστικά online, με το φεστιβάλ να παρουσιάζει την open-air εκδοχή του για το ντόπιο κοινό νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι.

“Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε ξανά το φεστιβάλ πίσω στη μεγάλη οθόνη αυτό το Φεβρουάριο, παρουσιάζοντας ένα πραγματικά πολύπλευρο πρόγραμμα”, δήλωσαν οι συν-διευθυντές του φεστιβάλ Mariette Rissenbeek και Carlo Chatrian. “Η ανάγκη για μια διοργάνωση με την παρουσία του κόσμου και με τις πρόσωπο με πρόσωπο συναντήσεις είναι ολοφάνερη, και για τους ανθρώπους της βιομηχανίας και για το κοινό. “Η εμπειρία των τελευταίων μηνών έχει δείξει πως οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο φυσικό τους χώρο, μπορούν να γίνουν με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία, πόσο μάλλον όταν είναι το ιδανικό μέρος για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων”.

Σύμφωνα με το Φεστιβάλ, θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τους κανονισμούς στο πρώτο μισό του Νοεμβρίου. 

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: