Πότε θα δούμε το Dune: Part 2

Από EW Staff
27 Οκτωβρίου, 2021 @ 12:20
Dune (2021) Rebecca Ferguson CR: Warner Bros. Pictures

Η Warner Bros. έδωσε το πράσινο φως για το δεύτερο κεφάλαιο του “Dune”.
Μετά από ένα πετυχημένο άνοιγμα στο box office, η αγωνία αρκετών φαν έφτασε στο τέλος της με την Warner να ανακοινώνει και επίσημα τη συνέχεια της πολυαναμενόμενης ταινίας. 

Τελικά η αναμονή δεν ήταν μεγάλη. Ύστερα από ένα επιτυχημένο άνοιγμα στην Αμερική με 40.1 εκατομμύρια δολάρια και με συνολικά έσοδα 223 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, δόθηκε πράσινο φως για τη συνέχεια του “Dune” του Denis Villeneuve.

Την είδηση ανακοίνωσε η Legendary Pictures της Warner στο επίσημο λογαριασμό της στο twitter. “Αυτό είναι μόνο η αρχή… Ευχαριστούμε όλους εσάς που ζήσατε την εμπειρία του Dune κι εσάς που θα πάτε στις επόμενες μέρες και εβδομάδες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το ταξίδι!”.  

Dune (2021) Zendaya and Timothée Chalamet CR: Warner Bros. Pictures

Από την αρχή ο Denis Villeneuve ήθελε να κάνει μια τριλογία, με το δεύτερο βιβλίο του Frank Herbert “Dune Messiah” να είναι και αυτό που θα την κλείσει. Εξάλλου όσοι έχουν το “Dune”, το οποίο παίζεται ήδη στις αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο και σημειώνει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, καταλαβαίνουν πως πρόκειται για το πρώτο μέρος μιας πιο μεγάλης και επικής ιστορίας.

Περισσότερα νέα προσεχώς!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

instafeed

Διαβάστε επίσης: