Άκρα του τάφου σιωπή για το ποιος θα αναλάβει τα νέα επεισόδια.

Από EW Staff
09 Ιουλίου, 2021 @ 23:53

Η τηλεοπτική σειρά “Cruel Summer” έχει ανανεωθεί εδώ και αρκετές ημέρες για δεύτερη σεζόν από το δίκτυο Freeform, ωστόσο όπως μαθαίνουμε σήμερα, ο δημιουργός Bert V. Royal, δεν θα ασχοληθεί με τα νέα επεισόδια.

Η είδηση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, αφού όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, ο Royal βασικά αποχώρησε από τα καθήκοντά του, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Πηγές αναφέρουν ότι είχε συγκρουστεί επανειλημμένως με το δίκτυο και μάλιστα δεν απαίτησε κανένα ποσό από τα κέρδη της πρώτης σεζόν μετά την αποχώρησή του, αλλά οι συγκεκριμένες πληροφορίες δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.

Cruel Summer

Η ιστορία του “Cruel Summer” που παρουσιάζεται από διαφορετικές οπτικές, ακολουθεί δυο νεαρά κορίτσια, την Kate Wallis, το δημοφιλές κορίτσι, όπου μια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς και την Jeanette Turner, τη συντηρητική μαθήτρια που θα κατηγορηθεί πως είχε σχέση με την εξαφάνιση της. Όλα τα σημάδια δείχνουν πως η Jeanette είναι ένοχη, όμως ποια είναι η πραγματικότητα;

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Brooklyn Sudano και Sarah Drew.

Διαβάστε επίσης: