Το West Hollywood τίμησε την τραγουδίστρια με το κλειδί της πόλης και μια εντυπωσιακή τοιχογραφία.

Από Άννα Νταλλαρή
24 Μαΐου, 2021 @ 15:15

Το δεύτερο Άλμπουμ της Lady Gaga, “Born This Way”, γιόρτασε τα 10α γενέθλιά του του αυτό το Σαββατοκύριακο και για να τιμήσει την επέτειο, η πόλη του West Hollywood ονόμασε την 23η Μαΐου “Μέρα του Βorn Τhis Way”, εγκαινιάζοντας μια τοιχογραφία στην Robertson Boulevard, αφιερωμένη στους τρόπους με τους οποίους το θρυλικό άλμπουμ, ενέπνευσε τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

“Σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας και να είμαστε περήφανοι” είπε ο δήμαρχος του West Hollywood Lindsey P. Horvath στην Gaga καθώς της προσέφερε το κλειδί της πόλης στα εγκαίνια της τοιχογραφίας. Το έργο ήταν στολισμένο με τον τίτλο του άλμπουμ στα χρώματα της σημαίας ΛΟΑΤΚΙ.

CREDIT: KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES

Την ίδια ημέρα ξεκίνησε το μεγάλο ΛΟΑΤΚΙ Φεστιβάλ Τέχνης στο West Hollywood, που θα διαρκέσει όλο τον Ιούνιο, ο οποίος είναι και ο “Μήνας Περηφάνιας” (Pride Month) για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Για να γιορτάσει περαιτέρω τον Pride Month, η Gaga θα κυκλοφορήσει μια συλλογή από τραγούδια του άλμπουμ, ερμηνευμένα από γνωστούς ΛΟΑΤΚΙ τραγουδιστές, αλλά και μια σειρά από συνεργασίες και προϊόντα. Το Ίδρυμα Born This Way δουλεύει στενά με την πόλη της Νέας Υόρκης και το Youth Pride, δωρίζοντας σε κέντρα ΛΟΑΤΚΙ σε όλη τη χώρα.

Πέρα από τη Lady Gaga, η Αlicia Κeys επίσης γιόρτασε την 20η επέτειο του άλμπουμ της “Songs in A Minor”, με μια σπέσιαλ ερμηνεία στα φετινά Billboard Music Awards.

Διαβάστε επίσης: