Η απογοήτευση των θαυμαστών μετά την ακύρωση είναι μεγάλη.

Από EW Staff
30 Μαρτίου, 2021 @ 15:45

Οι πρώτες δύο σεζόν της τηλεοπτικής σειράς American Gods εντυπωσίασαν το κοινό, η τρίτη ωστόσο δεν τα πήγε καθόλου καλά σε νούμερα κι έτσι το δίκτυο Starz αποφάσισε να την ακυρώσει.

Οι φαν όπως αντιλαμβάνεστε απογοητεύτηκαν αρκετά, δεν ήταν όμως και λίγοι εκείνοι που παραδέχτηκαν ότι το American Gods ναι μεν ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια όμως έκανε μεγάλη “βουτιά” και χάθηκε το ενδιαφέρον. 

Η σειρά βασίστηκε στην ομότιτλη νουβέλα του Neil Gaiman και τη δημιουργία ανέλαβαν οι Bryan Fuller και Michael Green. Η απογοήτευση των θαυμαστών μετά την ακύρωση είναι μεγάλη, συνεπώς δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει κάποια τηλεταινία για να ολοκληρωθεί η υπόθεση, κανείς δεν μπορεί όμως να το εγγυηθεί προς το παρόν. 

Κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης είναι ο Shadow, ένας άνθρωπος επιθυμεί να αφήσει μια για πάντα το σκοτεινό παρελθόν του και να απολαύσει μια ήρεμη ζωή με την αγαπημένη του σύζυγο. Η γυναίκα του όμως σκοτώνεται σε ένα φρικτό ατύχημα κι εκείνος πρέπει να μπει στο πρώτο αεροπλάνο για να μεταβεί στην κηδεία της. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ένας μυστηριώδης και παράξενος άνδρας συστήνεται στον Shadow και τον προειδοποιεί ότι πλησιάζουν μεγαλύτερες τραγωδίες, με παίκτες τους ίδιους τους θεούς.

Στο American Gods συμμετείχαν οι ηθοποιοί Ricky Whittle, Ian McShane, Emily Browning, Yetide Badaki, Bruce Langley, Omid Abtahi, Ashley Reyes, Crispin Glover, Demore Barnes, Devery Jacobs, Blythe Danner, Julia Sweeney, Iwan Rheon, Danny Trejo, Peter Stormare, Denis O’Hare, Lela Loren, Dominique Jackson, Wale, Herizen Guardiola και Eric Johnson.

Διαβάστε επίσης: