Από EW Staff
18 Ιανουαρίου, 2023 @ 19:43
IMG 1096

Με αφορμή την 25η επέτειό της, η remastered έκδοση της πολυβραβευμένης ταινίας του James Cameron «Τιτανικός» επιστρέφει στους κινηματογράφους σε 3D αλλά και με ευκρίνεια 4K. Με πρωταγωνιστές τους βραβευμένους με Oscar© Leonardo DiCaprio και Kate Winslet, η επική, γεμάτη δράση και ρομαντισμό ταινία, έχει φόντο το τραγικό παρθενικό ταξίδι του «αβύθιστου» Τιτανικού.

IMG 1097

Cr. 20th Century Fox

Ο «Τιτανικός» κέρδισε το ρεκόρ των 11 Βραβείων Oscar©, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μουσικής και Ειδικών Εφέ. Με την κυκλοφορία της το 1997, η ταινία έγινε η No1 ταινία στο παγκόσμιο box office και είναι η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις παγκοσμίως αφού ξεπέρασε το 1997 τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια!

O James Cameron – explorer at large- του National Geographic (Disney+) παρουσίασε προχθές στο TCA 2023 ένα νέο υλικό από τα γυρίσματα του θρυλικού Τιτανικού στο οποίο δείχνει πώς οι ηθοποιοί έφταναν στα όρια της υποθερμίας μέσα στην πισίνα τεραστίων διαστάσεων στην οποία γυριζόταν ο Τιτανικός.

Η Paramount Pictures και τα 20th Century Studios παρουσιάζουν την παραγωγή της Lightstorm Entertainment «Τιτανικός», με πρωταγωνιστές τους Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates και σενάριο & σκηνοθεσία του James Cameron.

Διαβάστε επίσης: