Οι δύο ηθοποιοί θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο spinoff του Yellowstone.

Από EW Staff
06 Αυγούστου, 2021 @ 11:40

Το ζευγάρι Tim McGraw και Faith Hill θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο spinoff του “Yellowstone” της Paramount, με τίτλο “1883“.

Η πλοκή ακολουθεί την οικογένεια Dutton στο ταξίδι τους στη Δύση, καθώς αποχωρούν από την Αμερική. Πρόκειται για ένα σύγχρονο western, το οποίο διηγείται την ιστορία μίας οικογένειας, που προσπαθεί να ξεφύγει από τη φτώχεια, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στη Μοντάνα.

Ο Sam Elliott θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του ζευγαριού, στον ρόλο ενός σκληροτράχηλου καουμπόι με ένα πολύ δυστυχισμένο παρελθόν, ο οποίος έχει την υποχρέωση να κατευθύνει ένα γκρουπ ανθρώπων από το Τέξας στη Μοντάνα.

Ο Tim McGraw θα υποδυθεί τον James Dutton και η Faith Hill τη σύζυγό του, Margaret. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Taylor Sheridan.

O Tim McGraw δήλωσε για το νέο του εγχείρημα: “Πραγματικά, αυτή η δουλειά είναι όνειρο ζωής. Ο Taylor Sheridan είναι εκπληκτικός στο να γράφει ένα δράμα κι ειδικά οικογενειακές ιστορίες με τόσο βάθος και δημιουργικότητα. Οι Duttons είναι εκπληκτικοί χαρακτήρες, τόσο ανθρώπινοι, που ταυτίζεσαι μαζί τους, σαν να είσαι εσύ ο ρόλος. Είμαι ενθουσιασμένος και για την δουλειά και για το καστ, που συνεργάζομαι”.

Η Faith Hill συμφώνησε με τον συμπρωταγωνιστή και σύζυγό της, αναφέροντας πως “πρόκειται για ευκαιρία ζωής”. “Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον Taylor και την ομάδα του, δήλωσε.

Την παραγωγή του spinoff έχουν αναλάβει οι Taylor Sheridan, John Linson, Art Linson, David Glasser, Ron Burkle και Bob Yari.

Διαβάστε επίσης: