Από EW Staff
22 Φεβρουαρίου, 2023 @ 09:08
image 1 7

Λένε ότι η συνταγή της κωμωδίας είναι o αυτοσαρκασμός.

Έναν χρόνο μετά το χαστούκι που άφησε άφωνο ολόκληρο τον κόσμο, ο Will Smith φαίνεται έτοιμος να κάνει χιούμορ με την αποτρόπαια πράξη του!

Σε ένα βίντεο που έγινε viral στο TikTok, ο Smith υποτίθεται ότι αναρωτιέται για τα οφέλη του να ρωτάς ένα άψυχο αντικείμενο, οποιοδήποτε άψυχο αντικείμενο, τι σκέφτεται για εσένα. Έτσι κρατώντας το Όσκαρ που κέρδισε για το King Richard ρωτάει το χρυσό αγαλματίδιο τι σκέφτεται για εκείνον!

IMG 1512

Ο Smith ζήτησε συγγνώμη στον Rock μια ημέρα μετά το χαστούκι, χαρακτηρίζοντας την συμπεριφορά του «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη», και τέσσερις μήνες αργότερα κυκλοφόρησε ένα εξάλεπτο βίντεο εξηγώντας περαιτέρω τις ενέργειές του. «Είμαι βαθιά μετανιωμένος και προσπαθώ να μετανιώνω χωρίς να ντρέπομαι για τον εαυτό μου», είπε τότε ο Smith. “Είμαι άνθρωπος, και έκανα ένα λάθος, και προσπαθώ να μην θεωρώ τον εαυτό μου σαν ένα κομμάτι σκατά” , τόνισε ο ίδις

Μετά το περιστατικό, ο Smith αποκλείστηκε από τα Βραβεία Όσκαρ για 10 χρόνια. Προωθώντας την τελευταία του ταινία Emancipation, για την οποία αναμενόταν να είναι υποψήφιος για τα βραβεία, ο Smith μίλησε στο EW για το πώς Η κλονισμένη σχέση του με την Ακαδημία μπορεί να έχει επηρεάσει αρνητικά την αποδοχή του έργου.

«Ο μοναδικός πόνος στην καρδιά μου είναι ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έκαναν απίστευτη δουλειά σε αυτήν την ταινία», είπε ο Smith. «Σίγουρα χάνω τον ύπνο μου κάθε βράδυ, έχοντας τύψεις ότι θα μπορούσα να είχα μην είχα τιμωρήσει την ομάδα μου με την συμπεριφορά μου, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι όλοι θα πάρουν ότι καλύτερο τους αξίζει».

Και πιο πρόσφατα, ο Smith αποκάλυψε μιλώντας με τον Trevor Noah στο The Daily Show, θυμίζοντας τραύματα του παρελθόντος του και «μια οργή που δεν είχε επουλωθεί».

image 1 7

“Ήταν μια φρικτή νύχτα, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και πολυπλοκότητες σε αυτό το συμβάν. Αλλά, στο τέλος της ημέρας, απλά τα έχασα, και υποθέτω τι θα έλεγα, απλά ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος …” Ο Smith τόνισε, προσθέτοντας: « Εκείνο το βράδι των Όσκαρ δεν ήμουν αυτός που θέλω να είμαι».

Αυτό το τελευταίο TikTok, λοιπόν, έχει έναν σαφώς διαφορετικό τόνο. Και ενώ ο Will Smith μπορεί να είναι έτοιμος να αστειευτεί για το χαστούκι των Όσκαρ. Άλλωστε, το γέλιο γιατρεύει όλες τις πληγές. Αλλά αυτό που εξακολουθεί να είναι ένα αναπάντητο ερώτημα είναι το εξής: Τι είχε να πει αυτός ο Όσκαρ;

Διαβάστε επίσης: