Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2022 @ 17:56
IMG 4076 H Lizzo ποζάρει στο ELLE με την χαρακηριστική ταινία Balenciaga με την οποία φωτογραφήθηκε για το Instagram της η Kim Kardashian!

IMG 4077

Στη συνέντευξη που έδωσε η 34 χρονη πολυαγαπημένη καλλιτέχνης στο περιοδικό ΕLLE όπου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της δήλωσε πως «Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που περνούν ό,τι περνάω εγώ, αλλά δεν έχουν ούτε την πρόσβαση ούτε την οικονομική δυνατότητα να κάνουν ή να αποκτήσουν κάτι ώστε να νιώσουν καλύτερα. Δεν θέλω να υποφέρουν όπως εγώ. Αν μπορώ να δώσω σε κάποιον κάτι ή αν μπορώ να δώσω σε κάποιον τη συνταγή για να φτιάξει κάτι πετυχημένο, θα το κάνω».

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Όπως βλέπουμε ανεξάρτητα από τον σωματότυπό σου το βασικό είναι να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου και αν κάποιος θέλει να φορέσει κάτι ανάλογο με 350 ευρώ περίπου αγοράζει δύο ρολά κολλητικής ταινίας με το λογότυπο της Balenciaga και that’s it! H Lizzo ζυγίζει περίπου 118 κιλά, δεν θέλει να χάσει ούτε ένα, νιώθει τέλεια με το βάρος της και δεν διστάζει να εμφανίζεται με κορμάκια στις συναυλίες της ερμηνεύοντας τις παγκόσμιες επιτυχίες της!

IMG 4076 1
To έγκυρο People.com αφιέρωσε ένα άρθρο στην έμπνευση της Lizzo από την Kim!

Διαβάστε επίσης: