Με budget 185 εκατομμύρια δολάρια το νέο πολυαναμενόμενο φιλμ των Marvel Studios αναμένεται να μαγέψει τους αναρίθμητους φαν του είδους με ένα all star cast το οποίο αποτελείτε από αστέρια όπως η Νatalie Portman, ο Christian Bale & o Russel Crow.

Από EW Staff
05 Ιουλίου, 2022 @ 18:21
image 1 Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Trailer https://www.youtube.com/watch?v=Go8nTmfrQd8 CR: Marvel Studios

Η πιο διασκεδαστική περιπέτεια του MCU!

image 1
Credit:Marvel Studios

Οι πρώτες αποθεωτικές αντιδράσεις μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Thor: Love and Thunder» είναι γεγονός και μας προετοιμάζουν για μία από τις πιο διασκεδαστικές περιπέτειες του MCU σύμπαντος που θα απολαύσουμε από τις 7 Ιουλίου και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η τέταρτη ταινία με πρωταγωνιστές τους Chris Hemsworth, Christian Bale, Natalie Portman & Russel Crow ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες ακόμα και των πιο απαιτητικών και το Twitter πήρε φωτιά

image
O Christian Bale ως Gorr στο πολυαναμενόμενο φιλμ των Marvel Studios’ THOR: LOVE AND THUNDER.
Photo courtesy of Marvel Studios. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Η κριτικός του Variety, Courtney Howard επαίνεσε τη σκηνοθεσία του Νεοζηλανδού Τάικα Γουαϊτίτι, λέγοντας ότι παραδίδει «ένα ανατρεπτικό, ασεβές θέαμα» με «εξαιρετική ιστορία και δημιουργία χαρακτήρων».

O Erik Davis (Fandago & RottenTomatoes) την χαρακτηρίζει ως «ακόμα μία κλασική περιπέτεια του Thor, αυτό ακριβώς που ήθελα να είναι» αλλά και «μία ρομαντική ιστορία αγάπης σε απρόσμενα μέρη”. Ο ίδιος τόνισε μάλιστα ότι “Οι Christian Bale & Russel Crow εξαιρετικοί όπως περίμενα! Και ο Gorr».

Η προσμονή, μάλιστα, είναι μεγάλη καθώς πολύς λόγος γίνεται για τη σκηνή του Chris Hemsworth και του Russel Crow με τον πρώτο να φημολογείται πως θα εμφανιστεί γυμνός. Και ναι, ο Θορ έχει επανακτήσει την εμφάνιση που όλοι αγαπάμε!

Διαβάστε επίσης: