Από EW Staff
12 Ιουλίου, 2022 @ 15:25
jpeg Η Natalie Portman ως Mighty Thor και ο Chris Hemsworth ως Thor στο νέο blockbuster φιλμ των Marvel Studios' THOR: LOVE AND THUNDER. Photo by Jasin Boland. ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Το Thor: Love and Thunder βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του αμερικανικού box office αγγίζοντας τα 143 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Comscore. To opening ήταν σαφώς μεγαλύτερο από τα τελευταία τρια φιλμ του Thor: Το Ragnarok, επίσης σκηνοθετημένο από τον Taika Waititi, έκανε ντεμπούτο πρώτο Σαββατοκύριακο με 122.7 εκατ. δολάρια το 2017! Τα πρώτα δύο όμως —  Το Thor και το The Dark World — είχαν μέτριες επιδόσεις στο άνοιγμά τους το 2011 και το 2013 με 65.7 εκατ. δολάρια και 85.7 εκατ. δολάρια, αντίστοιχα. Σε παγκόσμιο επίπεδο, το  Love and Thunder κέρδισε το ιλιγγιώδες ποσό των 302 εκατ. δολαρίων και αυτό μόνο στο πρώτο weekend!

O Chris Hemsworth για μία ακόμα φορά κλέβει τις εντυπώσεις ως God of thunder καθώς επανενώνεται με γνώριμα πρόσωπα όπως η (Jane Foster την οποία υποδύεται η Natalie Portman και τη Βαλκυρία την οποία παίζει η Tessa Thompson) αντιμετωπίζει βέβαια νέους εχθρούς (ο Christian Bale υποδύεται τον εφιαλτικό Gorr the God Butcher). Ο Τaika Waititi σκηνοθέτησε το blockbuster της Marvel χαρακτηρίζοντας το φιλμ  the (male) Thor’s “midlife crisis” film … Κρίση ηλικίας για τον Thor; Μένει να δούμε τη συνέχεια!

Διαβάστε επίσης: