Ο Αυστραλός ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία για να σημάνει το τέλος των γυρισμάτων.

Από EW Staff
02 Ιουνίου, 2021 @ 23:15
Chris Hemsworth

Το πολυαναμενόμενο τέταρτο φιλμ της σειράς “Thor”, με τίτλο “Thor: Love and Thunder”, αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες του 2022 – και τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Chris Hemsworth δημοσίευσε στο Instagram μια εικόνα που τον δείχνει να ποζάρει πλάι στον σκηνοθέτη Taika Waititi.

“Μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα του ‘Thor: Love and Thunder!’”, έγραψε στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός. “Επίσης, σήμερα είναι Ημέρα Κατά του Φλεξ, οπότε είπα να ποστάρω αυτή τη φωτογραφία, όπου είμαι απόλυτα χαλαρός. Το φιλμ θα είναι θεότρελο, ξεκαρδιστικό και συγκινητικό! Πολλή αγάπη, πολλές αστραπές!”, συμπληρώνει.

Το ίντερνετ έχει ήδη πάθει μια μικρή παράκρουση όσον αφορά τον όγκο του Hemsworth, ο οποίος φαίνεται να είναι ακόμη πιο γυμνασμένος από όσο τον έχουμε συνηθίσει. Επιπροσθέτως, ο κατάξανθος Αυστραλός έχει νέο κούρεμα, καθώς και ένα αμάνικο φανελάκι που επιβεβαιώνει την 80’s glam αισθητική που αναμένεται να χαρακτηρίζει το φιλμ.

Στην εικόνα φαίνεται επίσης ο Waititi, ο οποίος φορά μια περίπλοκη στολή motion capture (παράλληλα με τα σκηνοθετικά του καθήκοντα, ο Waititi ενσαρκώνει και τον ψηφιακό χαρακτήρα Korg).

Ο Hemsworth έχει ενσαρκώσει τον θεό του κεραυνού σε 7 ταινίες μέχρι τώρα, ενώ τελευταία φορά τον είδαμε στο “Avengers: Endgame” του 2019. 

Το προηγούμενο φιλμ της σειράς, με τίτλο “Thor: Ragnarok”, κυκλοφόρησε το 2017 και ήταν επίσης σκηνοθετημένο από τον Taika Waititi. Ο Νεοζηλανδός σκηνοθέτης ειδικεύεται στις κωμωδίες και έφερε το χαρακτηριστικό χιούμορ του στο σύμπαν του Θωρ. O Waititi έχει επίσης βραβευτεί με το Όσκαρ διασκευασμένου σεναρίου, για την ταινία “Jojo Rabbit” του 2019.

Το “Thor: Love and Thunder” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2022.

Διαβάστε επίσης: