H Vans, στο πλαίσιο της υποστήριξης της δημιουργικής έκφρασης, παρουσιάζει το “This is a Vans Art Project”.

Από EW Staff
03 Φεβρουαρίου, 2022 @ 16:17
VANS

Ενισχύοντας τη δημιουργική έκφραση μέσω της τέχνης, η Vans δίνει βήμα σε creative expressors, διοργανώνοντας μια σειρά από workshops και εκθέσεις στην Alibi Gallery.

Vans, σε ένα πρωτότυπο project, παρουσιάζει μια σειρά από δημιουργικά workshops και αντίστοιχες εκθέσεις για το κοινό στην Alibi Gallery, σε μία από τις πιο “ανήσυχες” καλλιτεχνικά γειτονιές της Αθήνας, στου Ψυρρή. 

Το αγαπημένο action sports brand και έντονος υποστηρικτής της δημιουργικής και προσωπικής έκφρασης, με αυτό το project, στηρίζει και ενεργοποιεί τις καλλιτεχνικές κοινότητες της πόλης και τους/τις εκπροσώπους αυτών, για έναν δημιουργικό μήνα στην περιοχή του Ψυρρή, σημείο συνάντησης για το καλλιτεχνικό κοινό της πόλης. 

Το This is a Vans Art Project περιλαμβάνει διαφορετικά workshops που θα καλύψουν τις παρακάτω θεματικές: φωτογραφία, κεραμική, τατουάζ και street art.

Το κάθε session θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με specialist(s) κάθε θεματικής και το κοινό των workshops θα αποτελέσουν νέοι δημιουργοί και μαθητές σχολών.

SP22 Vans Brand GR Event Digital 970x250 1

Παράλληλα, ο χώρος της γκαλερί θα είναι ανοιχτός για το κοινό, τους art lovers, τους Vans lovers και όλους όσοι νιώθουν δημιουργικοί με συνολική διάρκεια του project και των εκθέσεων για έναν ολόκληρο μήνα και εκθέματα από όλα τα workshops. 

Vans1

Workshops & Partners:

Week 01 | Photo/Video Workshop

Κώστας ΜάνδυλαςΆλεξ Γρυμάνης

Ο Κώστας Μάνδυλας είναι videographer, filmmaker & σκηνοθέτης και αποτελεί σημαντικό μέρος της skate κουλτούρας στην Αθήνα, τα τελευταία 24 χρόνια.

Ο Άλεξ Γρυμάνης είναι φωτογράφος που αποτυπώνει action sports και στοιχεία της φύσης στο έργο του, ενώ αγαπάει εξίσου τη street κουλτούρα και τις εμπειρίες γύρω από αυτή.

Έκθεση video και φωτογραφίας 17/02-13/03

Vans2

Week 02 | Street Art Workshop 

Billy Gee 

Ο Billy Gee, είναι ένας από τους πιο γνωστούς mural and fine artist της πόλης και έχει παρουσιάσει δουλειά του σε σημαντικές εκθέσεις και χώρους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα, αποτελεί έναν σημαντικό εκπρόσωπο της εγχώριας skateboarding σκηνής, με συμμετοχές σε παγκόσμια & πανευρωπαϊκά contests. 

Έκθεση street art & graffiti 19/02 -13/03

vans3

Week 03 | Τattoo History Workshop 

Κυριάκος Μπαλάσκας aka Kiriakos DarkSide Tattoo

Ο Κυριάκος Μπαλάσκας είναι ένας από τους διασημότερους tattoo artists στη χώρα, 

ιδρυτής του DarkSide Tattoo Society με studios σε δύο σημεία της Αθήνας, 

και διοργανωτής των τριών Tattoo Conventions που πραγματοποιούνται στη χώρα. 

Έκθεση tattoo design 22/02-13/03

vans4

Week 04 | Ceramic Workshop 

Korkodilos Athens

O Αλέξανδρος Ντούρας, είναι ο εμπνευστής του εργαστηρίου κεραμικής Korkodilos,

με πιστό κοινό σε όλη την Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας και δημιούργησε έναν πρωτότυπο χώρο συνάντησης φίλων και καλλιτεχνικής έκφρασης, με ιδιαίτερες θεματικές και πρωτότυπα events κεραμικής. 

Έκθεση κεραμικής 26/02-13/03

H Vans σε προσκαλεί να γίνεις μέρος αυτού του μοναδικού art project στην πόλη και να επισκεφθείς την Alibi Gallery από τις 17/02 μέχρι και τις 13/03

vans5

Σαρρή 12, Ψυρρή

Τετάρτη – Παρασκευή 12μμ-2μμ & 3μμ-8μμ

Σάββατο & Κυριακή 12μμ-6μμ

Vans6

About Vans

Η Vans®, brand της εταιρείας VF, είναι ένα αυθεντικό action sport brand υπόδησης, ένδυσης και αξεσουάρ. Οι αυθεντικές συλλογές της Vans® πωλούνται σε 97 χώρες μέσω ενός δικτύου θυγατρικών εταιρειών και διανομέων. Η Vans® διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής παγκοσμίως. To brand προωθεί τη δημιουργική έκφραση της νεανικής street κουλτούρας μέσω των action sports, της τέχνης και της μουσικής, προσφέροντας προοδευτικές πλατφόρμες σε φυσικό και διαδικτυακό χώρο, όπως τις: Vans Park Series, Vans Triple Crown of Surfing®, Vans Pool Party, Vans Custom Culture, αλλά και το “House of Vans, τον πολυχώρο δημιουργικής έκφρασης και hub για τη διεθνή μουσική.

About Alibi Gallery

H Alibi Gallery ξεκίνησε το 2017 από την Ιουλιάννα Γεωργιάδου και τον Pasquale Comigniani. Η αποστολή τους είναι να ανακαλύπτουν νέους καλλιτέχνες που πραγματεύονται σύγχρονα θέματα με πρωτότυπους, καινοτόμους και προκλητικούς τρόπους, και να τους παρέχουν την κατάλληλη στήριξη ώστε να αναπτύξουν πλήρως τις καλλιτεχνικές ικανότητές τους και να αναγνωριστούν δημόσια. Η Alibi Gallery παρουσιάζει έργα, τόσο πρωτοεμφανιζόμενων όσο και καθιερωμένων καλλιτεχνών, εστιάζοντας στην τοπική σκηνή και σε καλλιτεχνικές πρακτικές που συνομιλούν με την πόλη της Αθήνας.

This is a Vans Art Project

by Vans x Alibi Gallery

 #VansGr

#VansArtProject

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: