Ο Dickinson εξήγησε τους λόγους που πιστεύει ότι θα είχε «σοβαρό πρόβλημα» αν δεν είχε εμβολιαστεί.

Από Άννα Νταλλαρή
13 Αυγούστου, 2021 @ 19:40

Ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγες ημέρες αφότου ήρθε σε επαφή με άτομο που νοσούσε από το στενό του περιβάλλον και αναγκάστηκε να ματαιώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Ο κορυφαίος μουσικός σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, υποστήριξε ότι θα είχε «σοβαρό πρόβλημα», αν δεν είχε εμβολιάστει και ανέφερε ότι προχώρησε σε τεστ, επειδή είχε συμπτώματα.

Σκέφτηκα, σκ@…α. Άρχισα να φτερνίζομαι, ένιωθα σαν να έχω γρίπη, οπότε λέω αυτό θα είναι. Είμαι 63 ετών. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως αν δεν είχα κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, θα βρισκόμουν σε μεγάλο μπελά“, δήλωσε ο Dickinson και πρόσθεσε:

“Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν έχουν συμβουλευτεί σωστά αν δεν πάνε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για το δεύτερο εμβόλιο. Ακόμα κι αν είστε πλήρως εμβολιασμένοι, μπορείτε ακόμα να κολλήσετε τον COVID και επομένως μπορείτε να τον μεταδώσετε σε άλλα άτομα που μπορεί να μην είχαν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν πολύ και να πεθάνουν. Ο καρκίνος σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Τα καρδιακά επεισόδια σκοτώνουν πολλούς ανθρώπους. Η παχυσαρκία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους. Η ελονοσία σκοτώνει πολλούς ανθρώπους κάθε χρόνο… Έτσι, κάποια στιγμή, πρέπει απλώς να σκεφτούμε ότι σε αυτή την περίπτωση, έχουμε τουλάχιστον τον εμβολιασμό μας”.

Οι Iron Maiden επέστρεψαν τον περασμένο μήνα (15 Ιουλίου) με το πρώτο τους νέο κομμάτι μετά από έξι χρόνια. Το συγκρότημα στη συνέχεια επιβεβαίωσε ότι το 17ο άλμπουμ τους, με τίτλο “Senjutsu”, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: