Δια χειρός του Rick Famuyiwa, που είχε σκηνοθετήσει και το φιλμ του 1999.

Από EW Staff
26 Αυγούστου, 2021 @ 13:30

Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε στα ’90ς και να θυμηθούμε μία από τις πιο κλασικές ταινίες.

Το δίκτυο Showtime ανακοίνωσε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει μία νέα τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στην αγαπημένη κωμική ταινιία, The Wood και μάλιστα, δια χειρός του Rick Famuyiwa, που είχε σκηνοθετήσει και το φιλμ. Το σενάριο θα υπογράψει ο Justin Hillian.

Η πλοκή της ταινίας του 1999 ακολουθούσε τα βήματα τριών φίλων, τους οποίους υποδύθηκαν οι Omar Epps, Richard T. Jones και Taye Diggs, με τους Sanaa Lathan, LisaRaye McCoy και Malinda Williams να συμπληρώνουν το καστ.

H υπόθεση της σειράς θα επικεντρωθεί σε τρεις μαύρους νεαρούς, που μεγάλωσαν μαζί στο Inglewood της Καλιφόρνια. Ενώ λοιπόν, η πόλη τους αρχίζει να αλλάζει και να εξευγενίζεται, η τριάδα αγωνίζεται να εξισορροπήσει ανάμεσα στην πατρότητα, τις φιλοδοξίες και την πίστη. Φυσικά, αυτό οδηγεί και σε ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση, αφού δεν γνωρίζουν αν τελικά απομακρύνονται ή πλησιάζουν όλο και πιο πολύ ο ένας στον άλλο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η νέα σειρά The Wood, “υπόσχεται να επιδείξει την καρδιά και το χιούμορ των μαύρων αγοριών και γυναικών, που προσπαθούν να περιηγηθούν ανάμεσα στη ζωή, την αγάπη και τις προτιμήσεις”.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: