Το ομότιτλο βιβλίο του Εϊ. Τζεϊ Φιν "ζωντανεύει" στο Netflix, με την Amy Adams στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Από EW Staff
08 Απριλίου, 2021 @ 17:02

Mετά από αρκετές αναβολές εξαιτίας της πανδημίας, το πολυαναμενόμενο φιλμ The Woman in the Window (Η Γυναίκα στο Παράθυρο) βρίσκεται στα… καλά χέρια του Netflix και το δίκτυο θα το διαθέσει στους συνδρομητές του στις 14 Μαΐου του 2021.

Η ταινία που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Εϊ. Τζεϊ Φιν, διηγείται την ιστορία μίας γυναίκας που ζει μόνη της, κλεισμένη στο σπίτι της, του οποίου το κατώφλι αδυνατεί να διαβεί. Περνά τις μέρες της με τις αναμνήσεις παλιών ευτυχισμένων στιγμών, πίνοντας κρασί, βλέποντας παλιές ταινίες και κατασκοπεύοντας τους γείτονές της. Μια μέρα μετακομίζει στο απέναντι σπίτι μία οικογένεια – πατέρας, μητέρα και έφηβος γιος. Όταν η γυναίκα, παρακολουθώντας από το παράθυρό της, βλέπει κάτι που δεν έπρεπε να δει, ο κόσμος της αρχίζει να καταρρέει και τρομερά μυστικά αποκαλύπτονται.

Οι Έλληνες αναγνώστες έχουν αγαπήσει το βιβλίο, χαρακτηρίζοντάς το έξυπνο και ανατριχιαστικό, συνεπώς αδημονούν να το δουν να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. Το καστ είναι σπουδαίο και αποτελείται από τους Amy Adams, Gary Oldman, Jennifer Jason Leigh και Julianne Moore, οπότε δύσκολα θα βγει μέτριο το αποτέλεσμα. Εξάλλου στην καρέκλα του σκηνοθέτη συναντάμε τον ταλαντούχο Joe Wright, ο οποίος είχε προταθεί για Χρυσή Σφαίρα για το αριστουργηματικό Atonement του 2007, με πρωταγωνιστές τους Keira Knightley και James McAvoy.

Διαβάστε επίσης: