Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό για την επιστροφή του Γητευτή αλλά επιτέλους ξέρουμε.

Από EW Staff
09 Ιουλίου, 2021 @ 19:18

Ύστερα από αρκετές αναβολές γυρισμάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η επιτυχημένη σειρά The Witcher είναι έτοιμη να επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Το Netflix ανακοίνωσε πως η πολυαναμενόμενη δεύτερη σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου, κυκλοφορώντας μάλιστα και το πρώτο teaser, το οποίο είναι εντυπωσιακό.

Στη δεύτερη σεζόν θα γνωρίσουμε και νέες ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα μπουν στον κόσμο του Γητευτή, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα βιβλία του Andrzej Sapkowski. Ο Kim Bodnia (The Bridge) θα υποδυθεί τον Vesemir, δηλαδή τον μέντορα του Geralt. Ο Edward Rowe (Bait, Kernow King’s Poldark) θα υποδυθεί τον Βασιλιά Henselt του Kaedwen, ο οποίος είναι ήδη γνωστός στους φαν του παιχνιδιού και των βιβλίων. Ο Henselt είναι μια αμφιλεγόμενη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Το Witcher βασίζεται στα βιβλία του Andrzej Sapkowski και η υπόθεση επικεντρώνεται στον Geralt, που είναι Γητευτής. Ένας άντρας που οι μαγικές δυνάμεις του, ενισχυμένες από τη σκληρή εκπαίδευση και ένα μυστηριώδες ελιξίριο, τον έχουν μετατρέψει σε έναν ισχυρό πολεμιστή, έναν ανήλεο εκτελεστή.

Διαβάστε επίσης: