Οι θαυμαστές της σειράς, των βιβλίων και του παιχνιδιού, δηλώνουν ενθουσιασμένοι.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 14:45

Ξεχάστε το Hogwarts, τη σχολή μαγείας, όπου ζούσε ο Harry Potter, τώρα έρχεται η νέα σχολή Witcher School”.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, στην Πολωνία υπάρχει μία “ανεπίσημη” φυσικά, σχολή, όπου πάνω από 2.000 παίκτες από 52 χώρες συμμετέχουν και ακολουθούν την ιστορία του Geralt, του κεντρικού χαρακτήρα των βιβλίων The Witcher του Andrzej Sapkowski. Μάλιστα, projects σχετικά με τα βιβλία υπάρχουν και στο Netflix, αλλά και σε video games.

Αρχικά, οι παίκτες παρακολουθούν ένα τριήμερο σεμινάριο, προκειμένου να μπουν στο παιχνίδι. Ζουν σε ένα αληθινό κάστρο στην Πολωνία και ακολουθούν την εκπαίδευση των Witcher (όπως στην 2η σεζόν της σειράς του Netflix), κυνηγούν τέρατα (άνθρωποι ντυμένοι ως τέρατα) και συναντούν χαρακτήρες από τα παιχνίδια και τα βιβλία. Εκτός αυτού, έχει ενδιαφέρον, καθώς κάθε ένας από τους παίκτες “ξεχνάει” τον πραγματικό του εαυτό και δρα ως ένας από τους χαρακτήρες του βιβλίου.

“Δεν χρειάζεσαι συγκεκριμένα προσόντα για να συμμετάσχεις. Το εισιτήριο περιλαμβάνει ένα κοστούμι, έναν χαρακτήρα και τα παρελκόμενά του και τα σεμινάρια, που παρακολουθείς πριν μπεις στο κάστρο και σου εξηγούν τους κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού. Δίνεται μεγάλη προσοχή στα άτομα, που βρίσκονται για πρώτη φορά στο παιχνίδι”, είπε ο υπεύθυνος του παιχνιδιού, Dastin Wawrzyniak.

Όπως ανέφερε μάλιστα, υπήρχε ήδη προγραμματισμένο ένα event για το φθινόπωρο, όμως τελικά ακυρώθηκε.

Ακόμα και αν οι θαυμαστές της σειράς – των βιβλίων δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι την Πολωνία, για να ζήσουν αυτή την εμπειρία, μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία, που έρχεται σύντομα στο Netflix στις 23 Αυγούστου και αφηγείται την ιστορία του νεαρού Vesemir, του μέντορα του Geralt.

Επίσης, στις 17 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στην διάσημη πλατφόρμα και η 2η σεζόν της ομώνυμης σειράς, με πρωταγωνιστές τον Henry Cavill ως Geralt και την Freya Allen ως Ciri.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: