Η showrunner Lauren Schmidt Hissrich έχει μεγάλη αγωνία.

Από EW Staff
20 Αυγούστου, 2021 @ 20:30

Μπορεί η πρώτη σειρά του “The Witcher” να τα πήγε εξαιρετικά στο Netflix, η ιστορία όμως έχει δείξει ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην πλατφόρμα και ανά πάσα στιγμή, προγράμματα που είχαν επιτυχία, βρίσκονται στον… κουβά.

Η showrunner της σειράς, Lauren Schmidt Hissrich, κατά τη διάρκεια περιοδείας του Σωματείου Τηλεοπτικών Κριτικών (TCA), ερωτήθηκε για την πιθανότητα μιας τρίτης σεζόν και απάντησε: 

“Δεν υπάρχει επίσημη ανανέωση για τρίτη σεζόν και αυτή τη στιγμή όλη η προσοχή μου στρέφεται στη δεύτερη σεζόν, που θα κυκλοφορήσει όπως γνωρίζουμε στις 17 Δεκεμβρίου. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε και ταξιδεύω συνέχεια μεταξύ Λος Άντζελες και Λονδίνου για να την ολοκληρώσουμε. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε μια τρίτη σεζόν, χρειαζόμαστε μια εξαιρετική δεύτερη!”.

Όπως αντιλαμβανόμαστε από τη δήλωσή της, η Hissrich κρατάει μικρό καλάθι και καλά κάνει. Από την άλλη πλευρά βέβαια, το Netflix έχει επενδύσει πολύ και πολλά στο σύμπαν του Γητευτή με πολλά ακόμα projects, οπότε έχει όλη την καλή θέληση να υποστηρίξει την προσπάθεια.

Κάτι μας λέει δε, ότι η δεύτερη σεζόν θα ξεπεράσει τα νούμερα της πρώτης, αλλά μένει να το δούμε και στην πράξη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: