Μην τη χάσετε, αξίζει την προσοχή σας!

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 09:05

Η νέα σειρά “The White Lotus” άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συνεπώς όπως έχουμε ενημερώσει ήδη, το HBO αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για συνέχεια.

Η δημιουργία ανήκει στον Mike White και η σειρά αποτελεί μια κοινωνική σάτιρα που εξελίσσεται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης, ακολουθώντας ιστορίες ταξιδιωτών αλλά και υπαλλήλων, κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας.

Στην πρώτη σεζόν πρωταγωνίστησαν οι Murray Bartlett (Looking), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 Broke Girls), Alexandra Daddario (True Detective), Fred Hechinger (Eighth Grade), Jake Lacy (HBO’s Girls), Brittany O’Grady (Little Voice), Natasha Rothwell (Insecure), Sydney Sweeney (Euphoria) και Steve Zahn (Treme).

Τι θα δούμε όμως στη δεύτερη σεζόν του “The White Lotus”; Όπως ανέφερε το δίκτυο, η νέα σεζόν δεν θα μας βρει στη Χαβάη, αλλά το νέο κεφάλαιο της ιστορίας θα μας μεταφέρει σε ένα νέο μέρος, ακολουθώντας μια διαφορετική ομάδα παραθεριστών. Αυτό σημαίνει ότι η σειρά περιέχει πλέον στοιχεία ανθολογίας, αφού πλέον θα έχουμε διαφορετική υπόθεση και διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

Αξίζει να σημειώσουμε – και ίσως και για να σας πείσουμε να την ξεκινήσετε – ότι η σειρά κατατάσσεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση μεταξύ όλων των σειρών στο HBO Max και από εβδομάδα σε εβδομάδα, τα νούμερα ανεβαίνουν συνεχώς.

Εκτιμούμε ότι σας πείσαμε.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: