Όλα έτοιμα για τη σειρά που περιμένουμε εδώ και πολύ καιρό!

Από EW Staff
03 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 08:50

Το Amazon Prime Video κυκλοφόρησε – επιτέλους – το teaser trailer της τηλεοπτικής σειράς “The Wheel of Time“, που βασίζεται στην ομώνυμη best-seller σειρά του συγγραφέα Robert Jordan, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου του 2021.

Το Wheel of Time αναδεικνύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τους γυναικείους χαρακτήρες του. Το μεγαλύτερο βασίλειο στην ανώνυμη γη των μυθιστορημάτων κυβερνάται από μια βασίλισσα που θα μεταβιβάσει το στέμμα της στην κόρη της και όχι στον γιο της και η ειρήνη διατηρείται από τη γυναικεία μόνο μυστικιστική τάξη, γνωστή ως Aes Sedai.

Η πιο σημαντική χαρακτήρας είναι η Moiraine (Rosamund Pike), η οποία σώζει μια ομάδα νεαρών χωρικών, όταν τέρατα επιτίθενται στην κοινότητά τους. Παρόλο που η ομάδα των προσφύγων δεν την εμπιστεύεται, «η Moiraine είναι η καθοδήγηση σε αυτόν τον κόσμο και αλλάζει τη ζωή τους για πάντα».

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Rosamund Pike ως Moiraine, Josha Stradowski ως Rand Al’Thor, Zoë Robins ως Nynaeve, Marcus Rutherford ως Perrin Aybara, Barney Harris ως Mat Cauthon, Daniel Henney ως al’Lan Mandragoran, Madeleine Madden ως Egwene al’Vere και Álvaro Morte ως Logain Ablar.

Απολαύστε το πρώτο trailer και αναμένουμε με αγωνία και το επόμενο υλικό που θα κυκλοφορήσει, μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα:

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: