Από EW Staff
21 Απριλίου, 2023 @ 11:09
IMG 1917

Ο The Weeknd δημιούργησε το επίσημο soundtrack για την επερχόμενη σειρά του «The Idol» αντλώντας όπως δήλωσε έμπνευση από τους Pink Floyd και τον Prince.

Η σειρά, η οποία είναι μία δημιουργία του The Weeknd και του Sam Levinson του «Euphoria», πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο HBO MAX στις 4 Ιουνίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Interview, ο The Weeknd αποκάλυψε τα σχέδιά του για το soundtrack του «Τhe Idol» και αποκάλυψε ποια είναι τα tracks και τα soundtracks από τα οποία άντλησε έμπνευση για το συγκεκριμένο project.

IMG 1918

Στο πλευρό του The Weeknd στο The Idol βρίσκεται η κόρη του Johnny Depp, Lily-Rose Depp.

«Έχω εμπνευστεί από το “The Wall” και το “Purple Rain” και όταν το τραγούδησε ο Bowie», είπε κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα Jeremy O. Harris.

«Αλλά ακόμα και σε ταινίες όπως το “Shaft”, η μουσική κυριολεκτικά αφηγείται την ιστορία της ταινίας. Θέλω όμως να το πάω στο επόμενο επίπεδο», συνέχισε ο The Weeknd.

«Θέλω να προκαλέσω τον εαυτό μου και νιώθω ότι, ως μουσικός, είμαι στo καλύτερo επίπεδo που ήμουν ποτέ. Αλλά έχω διάσπαση προσοχής. Δεν μπορώ να επικεντρωθώ μόνο σε αυτό», τόνισε ο άκρως περιζήτητος Καναδός σταρ.

Διαβάστε επίσης: