Από EW Staff
19 Οκτωβρίου, 2022 @ 10:40
IMG 9818 Στιγμιότυπο από τη Νο1 σειρά του πλανήτη The Watcher!

IMG 9816

Ευτυχισμένες στιγμές της οικογένειας Brannock μόλις μετακόμισαν στο σπίτι…Credit: Netflix

Μπορεί η σειρά αγωνίας The Watcher να είναι η #1 το σειρά στο Netflix και τα Social Media να έχουν πάρει φωτιά προσπαθώντας να υποθέσουν ποιος είναι τελικά ο Watcher αλλά η πραγματική οικογένεια Broaddus που έζησε το θρίλερ (Brannock στη σειρά) δεν πρόκειται να την δει σύντομα καθώς το τρέιλερ και μόνο ήταν αρκετό για να ξυπνήσει τον εφιάλτη.

IMG 9813

Το πραγματικό σπίτι-εμμονή του Watcher βρίσκεται στην οδό 657 Boulevard στο Westfield
του New Jersey, μία ώρα έξω από τη Νέα Υόρκη.

Όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στη σειρά η ταυτότητα του ατόμου που παρενοχλούσε την οικογένεια παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστη…με τη Naomi Watts να δηλώνει στο αμερικανικό EW:

“Όλοι κάναμε διαρκώς υποθέσεις για  το ποιος είναι ο stalker και υποψιαζόμασταν κάθε χαρακτήρα. Βοήθησε πολύ να διατηρήσουμε το μυστήριο στο γύρισμα πράγμα που αυξάνει και την αγωνία κατά το γύρισμα της σειράς.

IMG 9815

To καταραμένο σπίτι όπως εμφανίζεται στο Google maps.

Το γεγονός ότι η ταυτότητα του δράστη δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα ανάγκασε και την οικογένεια να πουλήσει το σπίτι μόλις 400.000  δολάρια (μετά από χρόνια προσπαθειών) αντί του 1,4 εκατομμυρίου δολαρίων που το είχε αγοράσει.  

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η οικογένεια Broaddus υπέβαλλε δύο αιτήματα όταν πουλούσε τα δικαιώματα της ιστορίας της στον κολοσσό του Netflix: a) Η τηλεοπτική σειρά να μην χρησιμοποιεί το αληθινό επώνυμό τους (έτσι επινοήθηκε το Brannock) και η οικογένεια να μην μοιάζει εξωτερικά με κανέναν από τα μέλη της.

IMG 9814

Mετά την επιτυχία της σειρά περνούν ασταμάτητα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι την τελευταία εβδομάδα!

 Πολλά τα πλήγματα, ψυχολογικά και οικονομικά για την άτυχη οικογένεια Broaddus οπότε λογικό είναι να μην θέλει να ξυπνήσει μνήμες ιδιαίτερα οδυνηρές βλέποντας την εξαιρετική -πλην όμως ανατριχιαστική- σειρά του Netflix που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

IMG 9820

H Naomi Watts σε μία σκηνή της σειράς με την “μεσίτρια” από την οποία η οικογένειά της αγόρασε το σπίτι!


Διαβάστε επίσης: