Από EW Staff
08 Νοεμβρίου, 2022 @ 19:58
IMG 0189

dahmer characters real life 0 1663761102

Το Netflix μόλις ανακοίνωσε πως η σειρά  The Watcher που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό θα επιστρέψει με 2η σεζόν, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και η ημερομηνία προβολής του επόμενου true crime της σειράς Monster.

Και οι δύο σειρές των Ryan Murphy και Ian Brennan συγκέντρωσαν εκατομμύρια προβολές, με την ιστορία του κατά συρροή δολοφόνου από το Μιλγουόκι Jeffrey Dahmer να έχει ξεπεράσει το 1 δις σε ώρες παρακολούθησης, παρά τις αντιδράσεις μερίδας κοινού και συγγενών των θυμάτων, τόσο λόγω του θέματος όσο και λόγω της ανατριχιαστικής ερμηνείας του Evan Peters.

EN US TheWatcher Vertical 27x40 RGB PRE

Η σειρά The Watcher που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία για μια οικογένεια που μετακομίζει στο «σπίτι των ονείρων» της ώσπου αρχίζε να λαμβάνει ενοχλητικά γράμματα από έναν stalker, άφησε το κοινό με την απορία ποιος ήταν ο άνθρωπος που εκδίωξε την οικογένεια από το σπίτι της και η 2η σεζόν προβλέπεται να είναι εξίσου καθηλωτική.

Τα νέα επεισόδια και των δύο σειρών αναμένεται να εστιάσουν σε άλλες ιστορίες παραβατικών και εγκληματικών ατόμων καθώς ύστερα από τέτοια επιτυχία η επόμενη σεζόν είναι σίγουρο πως θα γεμίσει από true crime stories.

Διαβάστε επίσης: