Από EW Staff
16 Οκτωβρίου, 2022 @ 00:55
IMG 8786 2 O Bobby Cannavale χαρίζει μία συγκλονιστική ερμηνεία ως Dean στη Νο1 σειρά του Netflix, The Watcher!

Όλα τα social media παραμιλούν για τη νέα σειρά The Watcher και το κοινό, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, μιλά για μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες που έχει δει.

Ζευγάρι μετακομίζει στο σπίτι των ονείρων τους και σύντομα αυτό γίνεται ο εφιάλτης του. Πού βρίσκεται όμως η αλήθεια; Έγιναν έτσι τα γεγονότα ή μήπως ο Ryan Murphy υπερέβαλε λίγο;

IMG 8786 1

Όπως αναφέρει ένα άρθρο του 2018 που κυκλοφόρησε στο The Cut, o Derek και η Maria Broaddus (τους οποίους υποδύονται συγκλονιστικά ο Bobby Cannavale και η Naomi Watts ως Dean και Nora Brannock αντίστοιχα) μετακόμισαν στην οδό 657 Boulevard στο Westfield, N.J.

Eκείνη τη χρονιά, το 2014 άρχισαν να λαμβάνουν ανατριχιαστικά τρομακτικά γράμματα από κάποιον που ισχυριζόταν ότι ήταν “The Watcher” της κατοικίας. Αποσπάσματα από τα γράμματα βλέπουμε και στη σειρά με τον stalker τους “να διψά για νεανικό αίμα”, όπως αναφέρει.

Capture décran 2022 09 27 104226 2

Ο Jasper (Terry Kinney) και η Pearl Winslow (Mia Farrow) είναι οι πρώτοι παράξενοι γείτονες που γνωρίζει το ζευγάρι στη σειρά και όπως φαίνεται, οι χαρακτήρες βασίζονται στην οικογένεια Langford που ζούσε δίπλα στους Broaddus με τα δύο -διαγνωσμένα με σχιζοφρένεια- παιδιά τους.

Ο Mitch (Richard Kind) και η Mo (Margo Martindale) βασίζονται στο ζευγάρι που όντως έμενε δίπλα στον Derek και τη Maria και απολάμβανε να κάθεται και να τους παρακολουθεί. Αλλά δεν είχαν καμία ανάμειξη με κάποια αίρεση.

Και ενώ υπήρχε κάτι ανάλογο με το Preservation Society της σειράς που έκανε δύσκολη την προσπάθεια του ζευγαριού να πουλήσει το σπίτι, η καρκινοπαθής ιδιωτική ντετέκτιβ αλλά και η μεσίτρια είναι φανταστικοί χαρακτήρες.

EN US TheWatcher Vertical 27x40 RGB PRE 1

Όσο για τους ειδεχθείς φόνους του 3ου επεισοδίου αυτοί όντως βασίζονται σε αληθινά γεγονότα με τον John Graff της σειράς να λέγεται στην πραγματικότητα John List.

Όσο για το φινάλε, όντως ποτέ δεν βρέθηκε ποιος ήταν ο Watcher και παρόλο που το ζευγάρι μετακόμισε σε άλλο σπίτι, οι δαίμονες που έσπειρε ο Watcher στις ψυχές τους τους στοίχειωναν για μία ζωή.

Διαβάστε επίσης: