Από EW Staff
23 Νοεμβρίου, 2022 @ 22:17
IMG 0432 H Alex Sgambati ως Jules - The Walking Dead _ Season 11, Episode 24 - Photo Credit: Jace Downs/AMC

IMG 0433

The Walking Dead BTS CR: Courtesy of Greg Nicotero

It’s hard to say…Goodbye!

Mετά από 11 σεζόν, η σειρά-φαινόμενο The Walking Dead του AMC που βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς, έριξε αυλαία τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου μετά από 177 επεισόδια με ένα επεισόδιο που συγκίνησε τους fans όπως φάνηκε στις αναρτήσεις στα social media.Ποιοι χαρακτήρες πέθαναν; H Rosita, μετά από απαίτηση και της ίδιας της ηθοποιού Christian Serratos που ήθελε μια ηρωική έξοδο για την ηρωίδα της που θα άνοιγε το δρόμο στην επόμενη γενιά, o Luke και ο Jules θυσιάζονται για τους υπολοίπους. Όσο για τον τελικό κυβερνήτη…μπορεί να είναι ο Ezekiel αλλά για τη θέση υποψήφιοι ήταν οι Mercer, Carol, Maggie.

IMG 0430

Christian Serratos as Rosita Espinosa – The Walking Dead _ Season 11, Episode 24 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Και μπορεί όλοι να θέλαμε η Carol να έφευγε με τον Daryl αλλά το φινάλε μας επιφύλασσε ένα πολύ συγκινητικό αποχωρισμό. Ο Negan επιτέλους ωρίμασε και έμαθε να κρατά το στόμα του κλειστό και να δίνει χώρο στους άλλους και η γυναίκα του η Annie, αν και θεωρητικά θα την βλέπαμε, λίγο ο covid, λίγο δυσκολίες συντονισμού, τελικά δεν την είδαμε αλλά ξέρουμε πως είναι στην Alexandria. Όσο για τη σκηνή με τα zombie να σπάνε την τζαμαρία ενός νοσοκομείου νομίζω πως όλοι σκεφτήκαμε τη ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ.

IMG 0431

Christian Serratos as Rosita Espinosa, Seth Gilliam as Father Gabriel Stokes – The Walking Dead _ Season 11, Episode 24 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Tο τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Rest in Peace» που κλείνει έτσι όπως άρχισε η σειρά, δηλαδή με τον σερίφη Rick Grimes λειτουργεί ως κλείσιμο ενώ παράλληλα προετοιμάζει τους θαυμαστές για το πλήθος των spin-offs που έρχονται καθώς τα zombies δεν φαίνεται πως θα μας αφήσουν σύντομα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του The Walking Dead.

IMG 0436

Jeffrey Dean Morgan as Negan – The Walking Dead _ Season 11, Episode 17 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Ο Norman Reedus από την πλευρά του βέβαια, αποκάλυψε ότι πήρε ολόκληρη της στολή του Daryl Dixon, ρόλο που αγάπησε από την πρώτη εκείνη μέρα που κλήθηκε να ξεπροβάλει από το δάσος και στη συνέχεια να πρέπει να χειριστεί καμιά δωδεκαριά σκίουρους, ενώ η Carol-κατά κόσμον Melissa McBride- που θυμάται το άγχος της στο πρώτο γύρισμα που ήταν η τρίτη μέρα του τρίτου επεισοδίου, αποκάλυψε ότι πήρε μαζί της ένα κοτσιδάκι της κόρης της, Sophia. Ο Josh McDermitt (Eugene) αποκάλυψε ότι “έκλεψε” την περούκα με την χαρακτηριστική “χαίτη” του χαρακτήρα του και η Cailey Fleming (Judith) τις μπότες της από την πρώτη και από την τελευταία σεζόν που φόρεσε. 

IMG 0434
The Walking Dead BTS CR: Courtesy of Greg Nicotero
IMG 0432

Alex Sgambati as Jules – The Walking Dead _ Season 11, Episode 24 – Photo Credit: Jace Downs/AMC

Διαβάστε επίσης: