Από EW Staff
25 Μαρτίου, 2021 @ 14:46

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins συνεχίζει να μας χαρίζει αξιομνημόνευτες ερμηνείες στα 83 του χρόνια και η νέα ταινία “The Virtuoso” στην οποία πρωταγωνιστεί, φαίνεται πολλά υποσχόμενη.

Δεν είναι λάθος άλλωστε να παραδεχτούμε ότι ο Hopkins αποτελεί από μόνος του την καλύτερη εγγύηση και δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν να δουν μια ταινία, μόνο και μόνο επειδή πρωταγωνιστεί σε αυτή.

The Virtuoso

Στην υπόθεση του φιλμ, ένας επαγγελματίας δολοφόνος (Anson Mount) δέχεται μια νέα αποστολή από τον αινιγματικό μέντορα και αφεντικό του (Hopkins). Ωστόσο η μόνη πληροφορία που του έχει δοθεί είναι μια ώρα και τοποθεσία. Κανένα όνομα, καμία περιγραφή, τίποτα. Όταν φτάσει ο δολοφόνος, υπάρχουν πολλοί πιθανοί στόχοι και o Mount δεν ξέρει ποιον πρέπει να σκοτώσει. Εν τω μεταξύ, η τυχαία συνάντηση με μια γοητευτική γυναίκα (Abbie Cornish) κινδυνεύει να τινάξει την αποστολή στον αέρα.

Ο Nick Stagliano ανέλαβε τη σκηνοθεσία και το σενάριο μαζί με τον James C. Wolf. Εκτός από τον αριστουργηματικό Hopkins, στο Virtuoso θα δούμε και τους ηθοποιούς Anson Mount, Abbie Cornish,Eddie Marsan, David Morse, Richard Brake και Diora Baird.

Διαβάστε επίσης: