Σηματοδοτεί την όγδοη μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθετεί ο George Clooney.

Από EW Staff
14 Οκτωβρίου, 2021 @ 18:35

“Στη ζωή, πρέπει να το έχεις”. Και αν κρίνουμε από την εμφάνιση των πραγμάτων, το “The Tender Bar” το πετυχαίνει.

Πρόσφατα, η Amazon δημοσίευσε το πρώτο trailer για την νέα σκηνοθετική δουλειά του George Clooney. Στο “The Tender Bar” πρωταγωνιστεί ο Tye Sheridan ως ένας νεαρός ονόματι J.R., μεγαλώνοντας υπό την κηδεμονία του θείου του Charlie (Ben Affleck) και μια ποικιλία από πολύχρωμες πατρικές φιγούρες. Έχοντας σαν έδρα του το μπαρ του Charlie, ο J.R. κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να κυνηγήσει τα επαγγελματικά και προσωπικά του όνειρα.

Στο πρώτο αυτό τρέιλερ, βλέπουμε τη μεταμόρφωση του J.R. από νεαρό αγόρι σε νεαρό ενήλικα, πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Charlie και των θαμώνων του μπαρ του. Ενώ η ταλαιπωρημένη μητέρα του (Lily Rabe) και ο πονηρός παππούς του (Christopher Lloyd) αγχώνονται για το μέλλον του, ο Charlie παίρνει τον J.R υπό την προστασία του για να του διδάξει τις “αντρικές επιστήμες”. Καθώς ο J.R ωριμάζει και κερδίζει μια θέση στο Yale, βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένειά του, την επιθυμία του να γίνει συγγραφέας και το κορίτσι που του αρέσει.

Το φιλμ βασίζεται στα ομότιτλα απομνημονεύματα του J.R. Moehringer, ενώ το σενάριο υπογράφει ο William Monahan (“The Departed”). Επίσης, με αυτό το project συνεργάζονται ξανά Clooney και Affleck, ύστερα από τη βράβευση του “Argo” του δεύτερου, στην οποία ο πρώτος συμμετείχε στην παραγωγή.

Το “The Tender Bar” θα βγει σε επιλεγμένους κινηματογράφους στις 17 Δεκεμβρίου, προτού κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 22 Δεκεμβρίου. Θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime από τις 7 Ιανουαρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: