Παράλληλα το Entertainment Weekly εξασφάλισε και μερικές αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

Από EW Staff
25 Αυγούστου, 2021 @ 14:00

Με την πρώτη ματιά, επικρατεί ένας αέρας ελαφρού παραλογισμού στο επίσημο trailer του The Starling. Πρόκειται για το επερχόμενο δράμα με τη Melissa McCarthy στο Netflix.

“Είναι αυτό που όλοι μπορούμε να ταυτιστούμε. Γελάς στις κηδείες και κλαις στους γάμους“, δήλωσε η Melissa McCarthy στο Entertainment Weekly για το πνεύμα που καθοδηγεί την πλοκή της ταινίας. Έτσι είναι και ο χαρακτήρας της, η Lily, καθώς πολεμά τη θλίψη της μετά τον θάνατο της νεογέννητης κόρης της, ενώ ο σύζυγός της, Jack (Chris O’Dowd), αναρρώνει σε κλινική ψυχικής θεραπείας. Και όλα αυτά, ενώ ένας “φτερωτός” γείτονας “τρελαίνεται” να την διώξει από το πατρικό της σπίτι.

Η Melissa McCarthy συνεχίζει: “Ο Theodore Melfi είναι ένας από τους πιο σχετικούς, λεπτεπίλεπτους σκηνοθέτες, γιατί μπορεί ταυτόχρονα να κάνει χιούμορ και να σου σπάσει την καρδιά”.

Η ταινία αντικατοπτρίζει την ακατάστατη πραγματικότητα μιας διαλυμένης ζωής μέσα σε περιόδους ακραίας χαράς και λύπης. Η ανάρρωση της Lily συμπίπτει με τις -ολοένα και πιο δυσάρεστες- επιθέσεις του εχθρού της. Αναζητά έναν θεραπευτή (Kevin Kline), κάνει εβδομαδιαίες επισκέψεις στον Jack, πουλάει όλα τα έπιπλα στο σπίτι της και όμως κάθε φορά που φαίνεται πως ξεκινάει μια νέα αρχή, ταράζεται από την “τρομοκρατία” των πτηνών στην αυλή της. Ίσως είναι μία μικρή υπενθύμιση ότι η ανεξέλεγκτη θλίψη μπορεί να κρυφτεί στην ψυχή.

Η Melissa McCarthy παραδέχεται ότι της άρεσε πολύ η υποκριτική δίπλα από το CGI πτηνό στις 28 ημέρες των γυρισμάτων, αλλά ελπίζει ότι οι θεατές το βλέπουν ως κάτι συμβολικό, κάτι πέρα ​​από τον πόνο, όπως λέει. Το γέλιο ήταν απαραίτητο για να ξεπεράσει τις πιο σκληρές στιγμές της ταινίας και νιώθει ευγνωμοσύνη που είχε δίπλα της τον σκηνοθέτη της, ο οποίος μπήκε επίσης και ως αυτοσχέδιος συνεργάτης σε μία σκηνή.

Ο Ted έκανε τη φωνή του πουλιού, γεγονός που μετά από ένα σημείο το συνήθισα, παρόλο που στην αρχή με έκανε να γελάω. Υποτίθεται ότι κανονικά ήμουν νευριασμένη και ταραγμένη. Αλλά πάντα γελούσα. Θυμάμαι πολλές στιγμές με τον Ted Melfi να μιλάει σαν πτηνό”, θυμάται η Melissa McCarthy.

“Αφού διάβασα το σενάριο αρκετές φορές, ένιωσα ότι είχα δει τόσες πολλές ταινίες όπου ο “ισχυρός” άνδρας παλεύει να τα κρατήσει όλα μαζί, ενώ η “πιο αδύναμη” γυναίκα παίρνει τον χρόνο της για να φτιάξει την ψυχική της κατάσταση. Αυτό είναι ένα κλισέ για μένα”, εξηγεί η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός του Hidden Figures, σημειώνοντας ότι άλλαξε τα φύλα των πρωταγωνιστικών ρόλων στην ιστορία του Matt Harris για να εξυπηρετήσει έναν μεγαλύτερο σκοπό, πιο ενδιαφέρον, πιο συναρπαστικό, πιο φρέσκο ​​και πιο μοντέρνο. “Το να βλέπεις μια δυνατή γυναίκα να κρατάει τη ζωή της και να παλεύει για τον γάμο της, ενώ περνά τη χειρότερη συγκυρία που θα μπορούσε να ζήσει ένα ζευγάρι είναι μια ιστορία που πρέπει να δούμε και μια ιστορία που έπρεπε να διηγηθώ”, είπε.

“Υπάρχουν πολλά πρέπει στον κόσμο μας: Πώς πρέπει να συμπεριφέρεσαι, πώς πρέπει να αντιδράς, πώς πρέπει να ξεπεράσεις κάτι. Θα πρέπει να το έχεις ξεπεράσει μέχρι τώρα κ.α. Τα πρέπει πάντα μας κρίνουν. Ο Jack δεν έχει άδικο που δεν θέλει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, και η Lily δεν είχε άδικο όταν διαπραγματεύτηκε, προσποιούμενη ότι δεν συνέβη ποτέ τίποτα. Δεν υπάρχει σωστός τρόπος να το κάνουμε. Ειδικά τώρα που όλοι θέλουν να διδάξουν τάχα τους άλλους πώς να ζουν… αν όλοι σταματούσαν να σκέφτονται τι πρέπει να κάνουν οι άλλοι και αρχίζουν να σκέφτονται τι θα μπορούσα να κάνω για να βοηθήσω, θα είχαμε έναν πολύ διαφορετικό κόσμο”, πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 24 Σεπτεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: