Το Entertainment Weekly εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες του νέου κύκλου.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 23:24

“Παρακαλώ, βρείτε με”. Με αυτές τις τρεις λέξεις ξεκινάει το νέο “ψυχολογικό τρενάκι” για τον Harry Ambrose (Bill Pullman) στην 4η σεζόν της σειράς The Sinner.

Παρόλο, που οι προηγούμενες σεζόν επικεντρώνονταν όλες σε έναν ξεχωριστό χαρακτήρα, τώρα τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν.

Στην πρώτη σεζόν, βασικός χαρακτήρας ήταν η Cora (Jessica Biel), στη δεύτερη η Vera (Carrie Coon) και στην τρίτη ο Jamie (Matt Bomer). Σε αυτή τη σεζόν όμως, τα πρόσωπα που εμφανίζονται είναι περισσότερα.

Ο Harry, σε συνέχεια της τρίτης σεζόν, βγαίνει στη σύνταξη και ταξιδεύει σε ένα νησί στο Βόρειο Μέιν με τη σύντροφό του, Sonya, πιστεύοντας πως μπορεί να “ξεκουραστεί” επιτέλους λιγάκι. Τότε όμως, προκύπτει μία απρόσμενη τραγωδία και αφορά την κόρη μίας οικογένειας, των Muldoons. Το χάος και η παράνοια επανέρχονται στη ζωή του, αφού αναλαμβάνει εκείνος τη διερεύνηση του μυστηρίου.

“Δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί”, τον ακούμε να λέει στο πρώτο teaser της νέας σεζόν του The Sinner.

Την παραγωγή του 4ου μέρους αναλαμβάνει ο Derek Simonds, διαλέγοντας ένα πολύ δυνατό καστ, το οποίο αποτελείται από την Frances Fisher ως Meg Muldoon,την Alice Kremelberg ως Percy Muldoon, τον Michael Mosley ως Colin Muldoon, τον Neal Huff ως Sean Muldoon, την Cindy Cheung ως Stephanie Lam και τον Ronin Wong ως Mike Lam.

Ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί η επίσημη ημερομηνία, που θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, όμως το Entertainment Weekly μπορεί να σας επιβεβαιώσει επίσημα, ότι θα κάνει πρεμιέρα στο USA Network κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη.

Διαβάστε επίσης: