Μόνο σε εμάς μοιάζει τρομερά με τον Pacino;

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 15:33

Κι ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται για το διάσημο The Offer της Paramount, ανακοινώθηκε μία νέα πολύ σημαντική προσθήκη στο καστ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον Anthony Ippolito, τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Al Pacino στην πολυαναμενόμενη σειρά, που θα παρουσιάζει όλη την ιστορία πίσω από τα γυρίσματα του θρυλικού “Νονού”.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Anthony Ippolito, αφού η νεανική, δραματική σειρά Grand Army του Netflix, όπου πρωταγωνιστούσε, τελικά ακυρώθηκε. Υπεύθυνος για την επιλογή του Ippolito για τον συγκεκριμένο ρόλο δεν ήταν άλλος από τον διάσημο σκηνοθέτη Ford Coppola, ο οποίος επέμενε παρά την άρνηση των παραγωγών, που ήθελαν έναν πιο διάσημο ηθοποιό στην θέση του.

Το The Offer ακολουθεί τα βήματα του θρυλικού κινηματογραφικού παραγωγού Albert S. Ruddy στην προσπάθειά του να φέρει στην μεγάλη οθόνη το βιβλίο “Ο Νονός” του Mario Puzo.

Το καστ αποτελείται από τους Miles Teller ως Al Ruddy, Matthew Goode ως Robert Evans, Dan Fogler ως Francis Ford Coppola, Burn Gorman ως Charles Bluhdorn, Colin Hanks στον ρόλο του Barry Lapidus, Giovanni Ribisi ως Joe Colombo, Juno Temple ως η Bettye McCartt, Justin Chambers στον ρόλο του θρυλικού Marlon Brando και τέλος, Patrick Gallo ως ο συγγραφέας, Mario Puzo.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η Nikki Toscano και ο Michael Tolkin, ο οποίος έχει επίσης και τον ρόλο του παραγωγού. Ο Dexter Fletcher (Rocketman) έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε επίσης: