Από EW Staff
12 Ιουνίου, 2021 @ 20:54

Μετά το πολυσυζητημένο reunion των Friends η αγαπημένη ηθοποιός του κοινού Jennifer Aniston, κάνει τη νέα της εμφάνιση στο teaser της δεύτερης σεζόν της σειράς «The Morning Show».

Προ ολίγων ημερών, ο επίσημος λογαριασμός του Apple TV+ δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο με όλες τις σειρές και τις ταινίες, που θα κάνουν σύντομα πρεμιέρα στην πλατφόρμα και μέσα σε αυτές ήταν η επιτυχημένη σειρά που τα πήγε εξαιρετικά καλά στον πρώτο κύκλο.

Σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, βλέπουμε την Jennifer Aniston πιο εντυπωσιακή από ποτέ, να υποδύεται και πάλι τον ρόλο της Alex Vay. Βέβαια, το κλιπ επιφύλασσε άλλη μία έκπληξη. Σε μία από τις σκηνές, ο τηλεοπτικός πρώην σύντροφος της, Jack Davenport της λέει: «Σε ικετεύω, γύρνα πίσω σε εμένα», προμηνύοντας έτσι μία πιθανή επανασύνδεση του ζευγαριού. Μαζί τους την εμφάνιση του κάνει ακόμα ένα αγαπημένο μέλος του καστ και εννοούμε την Reese Witherspoon, την οποία βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι και βυθισμένη στις σκέψεις της.

Πληροφορίες για την επίσημη πρεμιέρα της νέας σεζόν δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά υπολογίζεται να κυκλοφορήσει κατά το φθινόπωρο. Σχετικά με την πλοκή, το μόνο hint, που έχει δοθεί και προέρχεται από την Jennifer Aniston σε συνέντευξη της στο Deadline, είναι ότι σε μερικά από τα επεισόδια χρειάστηκε να γίνουν ορισμένες αλλαγές:

«Κάποια από τα επεισόδια γράφτηκαν ξανά από την Kerry Ehrin, προκειμένου να εντάξει και τη συνθήκη του κορωνοϊού στη ζωή μας. Είναι εκπληκτικό. Εννοώ, ο κορωνοϊός δεν είναι εκπληκτικός σε καμία περίπτωση, αλλά το πώς φέρνει το σενάριο την Alex σε αυτή την πραγματικότητα είναι απίστευτο. Γενικά η Alex είναι σαν να προσγειώθηκε μόλις στον κόσμο και λέει: Τι έγινε τώρα; Ανυπομονώ να το κάνω, πρόκειται για μία τεράστια σεισμική δόνηση στη ζωή της», δήλωσε η ηθοποιός. 

Διαβάστε επίσης: