H επική σειρά του Amazon Prime αναμένεται να γράψει ιστορία αλλάζοντας τα δεδομένα των σειρών στην τηλεόραση μια για πάντα!

Από EW Staff
17 Ιουλίου, 2022 @ 23:26
image 9
image 7

H 33χρονη Ουαλή ηθοποιός Morfydd Clark σε μία θεαματική σκηνή της πολυαναμενόμενης σειράς σε παραλία της Νέας Ζηλανδίας

Το θρυλικό νησιωτικό βασίλειο Númenor έρχεται επιτέλους στη μικρή οθόνη στις 2 Σεπτεμβρίου, με τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του παραμυθένιου σύμπαντος του J. R. R. Tolkien να μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της μυθικής τηλεοπτικής σειράς στο Amazon Prime Videos.

image 4

Στο Lord of the Rings του Amazon, η Πριγκίπισσα Miriel, Cynthia Addai Robinson με τους μαχητές της

 
Και το όνομα αυτού του ακριβότερου στην ιστορία της τηλεόρασης project; The Lord of the Rings: The Rings of Power. Το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς του Amazon σχεδόν 1 δις δολαρίων είναι γεγονός και το EW έχει εξασφαλίσει φωτογραφίες και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

To θεαματικό πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς που κόστισε 1 δις δολάρια!

image 9

The Lord of the Rings: The Rings of Power Οι Númenoreans Kemen (Leon Wadham), Queen Miriel (Cynthia Addai-Robinson), Pharazộn (Trystan Gravelle), Elendil (Lloyd Owen), Eӓrien (Ema Horvath) and Isildur (Maxim Baldry).

Ο σκηνοθέτης Wayne Che Yip και οι showrunners της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, εμπνέονται από τις σημειώσεις του Tolkien που δημοσιεύονται στο παράρτημα του μυθιστορήματός του και ζωντανεύουν για πρώτη φορά το βασίλειο του Númenor με κάθε λεπτομέρεια.

O σκηνοθέτης μάλιστα έκανε κάποιες πρώτες δηλώσεις για την άφιξή του στη Νέα Ζηλανδία όπου χτίστηκε εκ νέου μια ολόκληρη παραθαλάσσια πόλη για τις ανάγκες των γυρισμάτων: ” Κάθε μέρα, είπε ο ίδιος, ανακάλυπτα μια λεπτομέρεια στο χώρο που έπρεπε να αναδειχθεί. Όπου και να έστρεφες το βλέμμα, υπήρχε μια ιστορία να αφηγηθείς.” 

image 8

The Lord of the Rings: The Rings of Power! Τον Pharazộn υποδύεται ο Trystan Gravelle. Στη συγκεκριμένή σκηνή δίνει μερικές συμβουλές στην Queen Miriel μερικές προτού αποχωρήσει από το δικαστήριο. CR: Matt Grace/Prime Video

Η ευθύνη για το ξεκίνημα ενός τόσο μεγαλεπήβολου τηλεοπτικού πρότζεκτ το οποίο φιλοδοξεί να μας συντροφεύσει αρκετές σεζόν, είναι τεράστια, όπως και η όρεξη των δημιουργών.

Η ιστορία μάς ταξιδεύει 1000 τουλάχιστον χρόνια πριν από τα γεγονότα της τριλογίας του Peter Jackson και ενώ θα δούμε και γνωστούς ήρωες, όπως η Galadriel και ο Elrond, μας συστήνει τους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, θέτωντας το καίριο ερώτημα: Πόσο βαθιά στο σκοτάδι προθυμοποιείσαι να μπεις ώστε να πράξεις το σωστό; 

image 6

Lord of the Rings, Amazon: Την Princess Miriel υποδύεται η ηθοποιός, Cynthia Addai Robinson

Με το cast να εκφράζει την πολυπολιτισμικότητα του βασιλείου, αλλά και του σύγχρονου κόσμου, οι δημιουργοί θέλουν το κοινό, τόσο οι hardcore fans του Tolkien όσο και εκείνοι που δεν έχουν ακούσει ποτέ για τον Frodo και τις περιπέτειές του, να αφεθεί στη μαγεία της ιστορίας, να απολαύσει την επική πάλη του καλού με το κακό και φυσικά να νιώσει την ελπίδα των κατοίκων της Μέσης Γης.

image 5

The Lord of the Rings: The Rings of Power, o γιος του Númenorean καπετάνιου, Isildur (Maxim Baldry) εξασκείται προκειμένου να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

image 10 1

Ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής μεταφοράς του Lord of the Rings Wayne Che Yip καθοδηγεί την ηθοποιό Cynthia Addai Robinson

Διαβάστε επίσης: