Όλα τα βλέμματα στραμμένα στη σειρά που αναμένεται να γράψει τηλεοπτική ιστορία.

Από EW Staff
23 Ιουλίου, 2021 @ 17:11

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το HBO ετοιμάζει την τηλεοπτική σειρά “The Last of Us”, οποιαδήποτε σχετική είδηση συγκεντρώνει αυτομάτως τεράστιο ενδιάφερον. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν μιλάμε για ένα project το οποίο βασίζεται στο πολυβραβευμένο ομότιτλο παιχνίδι της Naughty Dog κι ένα από τα καλύτερα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών;

Τη δημιουργία έχει αναλάβει ο Craig Mazin (Chernobyl), ο οποίος θα συνεργαστεί με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας Naughty Dog, Neil Druckmann, που έχει γράψει και σκηνοθετήσει τα παιχνίδια The Last of Us και The Last of Us Part II.

Αναφορικά με την υπόθεση, θα μεταφερθούμε στα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού αλλά είναι πολύ πιθανό να προστεθούν και στοιχεία από το δεύτερο μέρος.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τον Joel θα τον υποδυθεί ο ηθοποιός Pedro Pascal και την Ellie η 17χρονη Bella Ramsey. Σήμερα όμως μάθαμε ότι η Anna Torv θα παίξει έναν πολύ βασικό ρόλο στη σειρά, εκείνον της Tess. Η Tess είναι σύμμαχος του Joel και συνεργάζεται μαζί του στο λαθρεμπόριο όπλων, ενώ βοηθάει στη μεταφορά της Ellie στις Fireflies. Και μπορεί ο ρόλος της στο παιχνίδι να ήταν κάπως περιορισμένος, οι δημιουργοί της σειράς όμως σκοπεύουν να τον αναπτύξουν περισσότερο. 

The Last of Us

Yπενθυμίζουμε ότι το “The Last of Us”, εκτιμάται πως κόστισε σχεδόν 10 εκατ. δολάρια ανά επεισόδιο, καθιστώντας την ως την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά, ξεπερνώντας ακόμα και το Game Of Thrones.

Διαβάστε επίσης: