Από EW Staff
20 Ιανουαρίου, 2023 @ 00:03
IMG 1128

IMG 1126

Eικόνα από το θρυλικό video game που έγινε τηλεοπτική σειρά!

Bαθμολογία-σοκ στο IMDB: 9,7!

Η νέα τηλεοπτική σειρά του HBO σπάει ήδη ρεκόρ και βασίζεται στο καλύτερο βιντεοπαιχνίδι της δεκαετίας προσελκύοντας 4,7 εκατ. τηλεθεατές, κάνοντας το «The Last of Us» το σόου με το δεύτερο καλύτερο τηλεοπτικό ντεμπούτο εδώ και 13 χρόνια, μετά το «House of the Dragon».

Σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική, όπου ένας θανατηφόρος ιός έχει μετατρέψει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, ο Τζόελ που επέζησε από το ξέσπασμα του ιού αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ελι, μια 14χρονη κοπέλα, η οποία αποτελεί και το κλειδί θεραπείας από τον ιό- έξω από μια ζώνη καραντίνας- στους Fireflies.

Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 9 επεισόδια ενώ το καθένα είναι διάρκειας 1 ώρας και 25 λεπτών. Η σειρά του HBO έγινε αμέσως το πρώτο θέμα συζήτησης στα social media, καταφέρνοντας να ξεπεράσει μέχρι και το NFL στις ΗΠΑ και να γίνει το Νo. 1 trend στο Twitter. Οι θεατές λάτρεψαν το πρώτο επεισόδιο καθώς έσπευσαν να το βαθμολογήσουν θετικά σε ιστοσελίδες όπως το IMDB και το Rotten Tomatoes. Το σκορ του στο Rotten Tomatoes ανέβηκε στο 99% από τους κριτικούς μετά την πρεμιέρα, ενώ ο μέσος όρος για τη βαθμολογία του κοινού ανέρχεται στο 96%. Όσον αφορά στο IMDB, η σειρά εκτοξεύτηκε με βαθμολογία 9.7 μετά από περίπου 5 χλμ. βαθμολογήσεις.

IMG 1124

IMG 1127

Διαβάστε επίσης: