Η ταινία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην πλατφόρμα και οι θαυμαστές ανυπομονούν για το πώς θα τελειώσει η ιστορία των χαρακτήρων.

Από EW Staff
07 Ιουλίου, 2021 @ 13:30

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της τρίτης και τελευταίας ταινίας “The Kissing Booth“, που κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου του 2021.

Η πρώτη ταινία κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα τον Μάιο του 2018, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο νεανικό κοινό της πλατφόρμας. Το πρώτο φιλί της έφηβης Ελ οδηγεί σε ένα απαγορευμένο φλερτ με το πιο καυτό αγόρι στο σχολείο. Όμως, έτσι ρισκάρει τη σχέση της με τον καλύτερό της φίλο. Στη δεύτερη ταινία, η τελειόφοιτη λυκείου Ελ ήρθε αντιμέτωπη με μια σχέση από απόσταση, τις κολεγιακές εφαρμογές και μια νέα φιλία που μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

The Kissing Booth

Αναφορικά με την υπόθεση του τρίτου φιλμ, είναι καλοκαίρι και η Ελ ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο. Πρέπει όμως να πάρει την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής της: να μετακομίσει στην άλλη άκρη της χώρας με το ονειρεμένο της αγόρι, Νόα, ή να εκπληρώσει την παλιά της υπόσχεση και να πάει στο πανεπιστήμιο με τον κολλητό της, Λι. Ποια καρδιά θα ραγίσει η Ελ;

Στη σειρά ταινιών “The Kissing Booth“ του Vince Marcello, πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Joey King, Jacob Elordi και Joel Courtney.

Διαβάστε επίσης: